Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Návrh a realizace interiérů - interiéry domů, kuchyně - interiéry kanceláří a obchodů - návrh i realizace interiérů restaurací a hotelů.

Kadeřnictví - sříhání, společenské a svatební účesy. Provozovna: Bechyňovo náměstí 5 582 22 Přibyslav

Služby: - hosting - tvorba www stránek - tvorba internetové prezentace.

Služby: - tvorba www prezentace - tvorba www stránek - správa a aktualizace webu.

Služby: - fotografie (reportáže, krajina, produktové foto) - grafika (zpracování fotografií do jednoduchých tiskovin - PF, pozvánky.. včetně tisku) - sazba dokumentů (zpracování publikace až po tisk - knihy, kalendáře, almanachy...) - školení na PC (základy PC, programy office, grafika...).

Salon Marysa: - psí salon - stříhání psů - vytrhávání chloupků z uší - čištění análních žlázek - kompletní úpravu psů - vystřihávání tlapek - stříhání drápků. E-shop, internetový obchod: - chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce - oblečky - pelíšky - krmivo - hygienické potřeby - přepravky.

Instalace: - ochranné autofólie - protisluneční fólie - wrappingové fólie - fólie na zeď. Výroba: - reklama - reklamní předměty - reklamní textil.

Činnost: - asanace materiálů živočišného původu (kafilérie) - výroba masokostních mouček - výroba kafilerních tuků - výroba hnojiv - prodej kůží

Jazyková škola: - výuka jazyků: - angličtina - němčina - francouzština - ruština - španělština - překladatelské, tlumočnické služby.

Služby: - pořizování videozáznamů - převod VHS kazet na DVD (digitalizaci videa) - moderování - marketingové.

Služby: - překladatelské, tlumočnické: - anglický jazyk, angličtina.

Služby: - nehtová modeláž - Shellac, P-shine.

Služby: -fotograf, -produktová fotografie -svatební fotograf -portrétní fotografie -profesionální retuš

Výstavba: -telekomunikační práce -elektrikářské práce -zednické práce -zemní práce. -správa a pronájem nemovitostí: -Beckovského 2045, Havlíčkův Brod, 580 01 tel: 569 428 630.

VAK HB Energie, s.r.o. se zaměřuje na ochranu životního prostřední, opravy, revize a montáž elektrických zařízení a na projektovou činnost.

Činnost: - realizace staveb - výkopové práce - fasády - rekonstrukce - úpravy interiérů - modernizace koupelen - modernizace kuchyní.

mbcomp IT s.r.o. se zaměřuje na IT poradenství, servis a správu počítačových sítí a prodej výpočetní techniky.

Stanislava El-Hady se zaměřuje na překlady a tlumočení v anglickém jazyce.

Lenka Čermáková se zaměřuje na kosmetiku, pedikúru a masáže.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin