Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -manikúra. -modeláž nehtů.

Návrh, realizace: -interiéry. Prodej, maloobchod: -plovoucí podlahy.

Služby: - reklamní agentura. Práce: - tiskařské - knihařské.

Služby: - neinvazivní bezpolestná liposukce - ostranění vrásek - regenerace a detoxikace organismu - odstranění celulitidy - odstranění syndromu těžkých nohou - poúrazové posílení lymfatického systému - prevence křečových žil - lymfodrenáž.

Kuchyňské studio: -vybavení interiérů -nabídka sestav nábytku včetně vestavěných spotřebičů-výběr dle přání zákazníka, ale i podle katalogu. -návrh interiéru -dodávka nábytku i s montáží.

Květinářství Phoenix Maloobchod, prodej: -květiny řezané -pokojové květiny. Vazárna. Kurzy, školení. Pohřebnictví.

Pobočka. Služby: -poskytovatel kabelové televize. -poskytovatel internetu.

Maloobchod, prodej: -fotoaparáty. -dalekohledy. -fotopříslušenství. Služby: -výroba klasické, digitální fotografie. -fotografické služby: -školní skupiny. -svatební foto.

Služby: -dámské, pánské, dětské kadeřnictví.

Chemická čistírna oděvů. Chemické čištění a praní prádla pro obyvatelstvo i organizace (hotely, penziony, výrobní podniky). Čištění peří, šití prošívaných dek a polštářů. Krátké dodací lhůty. Svoz a rozvoz zakázek zajišťujeme vlastními dopravními prostředky.

Reklamní agentura Daisy Grafic -grafické návrhy, tvorba log -síťotisk -reklamní plachty, bannery, autoplachty -řezaná a tištěná grafika -výlohy, auta, tabule billbordy -vizitky, letáky, katalogy, firemní desky, brožury, světelné reklamy -velkoplošný tisk -potisk triček -termotransférový tisk samolepek, štítků již od 1ks, málonákladový ...

Fotografické služby. Vydávání: - letecké fotografie, knihy a kalendáře - pohlednice.