Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Výroba, práce: -rytí, gravírování -zámečnická -štítky, jmenovky -psí známky, klíčenky, firemní a informační tabule -razidla, razníky včetně kalení plombovací kleště -stříkací šablony -vypalovadla -gumová razítka, samobarvící TRODAT, dřevěná, číslovačky, datumovky Výroba: -pneuměřiče pro osobní i nákladní vozidla -výfuky, díly výfuku ...

Naše rodinná firma se zabývá zakázkovou výrobou ponožek z kvalitních materiálů. Vyrábíme různé druhy ponožek pro muže, ženy i děti, od klasických po speciální, kojenecké, sportovní, zimní, se vzory aj. Velmi oblíbené jsou také propagační ponožky pro firmy, sportovní kluby a různé spolky a sdružení.

Reklamní malby fasády, auta, autobusy, nákladní vozy, helmy.

Společnost LION brand & story s.r.o. poskytuje komplexní řešení v oblasti tvorby značky a designu, se zaměřením na design obalu, jeho implementaci na trh.

Služby: - finanční poradenství - pojištění

Velkoplošná a outdoorová reklama v Brně.

Reklama: - grafické návrhy - vizitky, razítka - letáky - billboardy - kalendáře - polepy aut, interiéru. Kreativní dekorace: - polštáře, - fotoobrazy, - samolepky na zdi i auta.

Reklamní agentura: - pronájem reklamních ploch - reklamní nápisy - reklamní tabule - veškeré tiskoviny - dárkové, reklamní předměty

Pobočka - prodejna. Reklamní agentura, reklama, výroba: - grafické zpracování návrhů - vizitky - fóliové nápisy - reklamní polepy automobilů - světelné reklamy - firemní štíty - pískování - reklamní sklo - sítotisk, tampónový tisk, velkoplošný tisk. Sídlo firmy: - Nové dvory-Kamenec 1957, Frýdek-Místek.

Výroba: - reklamní produkty pro pivovarské, nápojové, gastronomické a kávové společnosti. Servis - elektrické nářadí - domácí spotřebiče.

Agentura Hostessgirls se specializuje na reprezentativní doprovod klienta. Zajišťujeme atraktivní profesionální hostesky hovořící několika světovými jazyky pro Vaše obchodní, společenské a kulturní akce na území celé ČR a SR. Zajistíme hostesky a modelky pro reklamní akce. Poradíme s výběrem vhodných dívek, navrhneme kostým i další podporu. ...

Truhlářství, zakázková výroba: -interiéry a kanceláře Reklamní a marketingová činnost

Smaltovna. Výroba, smaltování, prodej, realizace: - smaltované tabule, štítky, cedule - státní a heraldické znaky - posmaltování - samolepící foliové nápisy - lepená reklama - informační cedule - cedule na zakázku - kovovýroba, lisování.

Reklamní agentura, komplexní reklama: -katalogy -letáky -tiskoviny -kalendáře -billboardy -plakáty - 3D objekty - reklamní předměty - DTP studio

Naše společnost profiPOTISK patří mezi dynamicky se rozvíjející firmy s vlastními technologiemi potisku. Tiskárna svým technologickým parkem tvoří dominantní postavení na severní Moravě. Společnost profiPOTISK vlastní strojové vybavení, a na základě toho nabízí širokou škálu tiskových služeb jako jsou: sítotisk, termotransferový tisk, tamponový ...

Zajistíme pro vaši firmu reklamu v kinech.

Činnost: - fotografické služby - malonákladový barevný a černobílý tisk - reklama, grafika, tisk - ofsetový tisk - tamponový tisk - potisk triček a textílií - sportovní vybavení a oblečení.

PROMO SAFETY s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti reklamního textilu, předmětů a pracovních oděvů.

Výroba: -vizitky -letáky -hlavičkové papíry -firemní katalogy -jídelní lístky -grafické návrhy -podložky pod myš -veškeré tiskoviny -vydavatelství inzertního měsíčníku "L SERVIS" (L-SERVIS) -v tištěné podobě-periodicita 1x měsíčně, distribuce-zdarma do každé rodiny v Jihlavě -v elektronické podobě na uvedené internetové adrese.

Webdesign. Plošná grafika. Lepená reklama. Reklamní předměty Interiérové malby.