Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
Malování na zeď: - kreslené postavičky. Malba na sklo: - reklamní nápisy - malba na porcelán. Malba na fasádu: - reklamní malba - firemní logo - písmomalířství.

Prodej, pronájem: - světelná reklama, - světelné projektory.

Tvorba webů a e-shopů, reklamní kampaně, měření výkonu, poradenské služby, kompletní servis v oblasti internetového marketingu.

Grafické studio, tištěná reklama: -DTP -sazba -tisk -vizitky -obaly -kalendáře -etikety -loga -prospekty.

Papaya design s.r.o. se zaměřuje na grafické práce, tvorbu loga, webových stránek a propagačních materiálů.

Služby: -marketingové poradenství.

Služby - polepy, celolepy aut, vozidel - tisk reklamních materiálů - grafické návrhy - světelná reklama

Tiskové služby, kopírování, grafické práce. Výroba vizitek a razítek. Velkoformátový tisk a laminace.

Tiskárna: - REKLAMNÍ PŘEDMĚTY S POTISKEM - reklamní a průmyslový sítotisk - grafické studio - skenování - úprava fotografie - skenování diapozitivu - potisk textilu: - trika, polokošile, maturitní a absolventská trička, dámská trika, mikiny, čepice, klobouky, vesty, pracovní oděvy, deštníky, kravaty - strojní výšivka - ...

Služby: -grafický design -tvorba webových stránek

Poskytujeme služby v oblasti grafiky, tisku, webdesignu, výroby razítek, potisku textilu, gravírování, plotrovaných folií, reklamních předmětů a mnohem více.

Služby: - propagace a marketing - webdesign - pronájem, správa a údržba nemovitostí

Trojrozměrná reklama, design. Výroba: - prostorová reklama z polystyrenu (výrobky z polystyrenu) - řezání atypických prvků pro stavbaře - sedáky a prvky parních kabin, šnekové sprchy pro wellness - pískování skla. Řezání a opracování polystyrenu pro reklamní a dekorativní účely (loga, nápisy, modely, makety, kulisy, ...

Firma se zabývá komplexním servisem ohledně výroby, potisku a expedice jakýchkoliv tiskopisů, katalogů a jiných firemních formulářů. Výroba a potisk složenek, tabelačního papíru, výplatních obálek, katalogů a dalších firemních tiskopisů. Vlastníme studio kde vytváříme grafické návrhy. Vytváříme komplexní servis výroby, potisku a expedice pro ...

Služby: -digitální tisk. Grafické práce, výroba, návrhy: - tiskoviny všeho druhu - letáky, vizitky, katalogy, brožury, tiskopisy, plakáty - řezaná reklama - reklama - cedule, polepy na výlohy, auta - razítka i na počkání - fotografie. Prodej a servis: -kacelářské techniky. Další služby: - vazby - laminování - ...

Služby v oblasti Public a Media Relations - copywriting - internetový marketing - mediálního zastupování - reklamní texty a slogany - SEO optimalizace.

Služby: - tvorba webových stránek - marketing a správa sociálních sítí - grafika - webdesign.

Služby: - fotografie (reportáže, krajina, produktové foto) - grafika (zpracování fotografií do jednoduchých tiskovin - PF, pozvánky.. včetně tisku) - sazba dokumentů (zpracování publikace až po tisk - knihy, kalendáře, almanachy...) - školení na PC (základy PC, programy office, grafika...).

Instalace: - ochranné autofólie - protisluneční fólie - wrappingové fólie - fólie na zeď. Výroba: - reklama - reklamní předměty - reklamní textil.

Mgr. Radek Šikýř se zaměřuje na online marketing, SEO a marketingové analýzy.

Reklamní agentura. Grafické studio. Služby: - kompletní reklamní servis - logo, logotyp - velkoplošný digitální sítotisk - dtp studio - termo, tamponový tisk: - potisk předmětů: zapalovač, hrnek, tužka, pero, diář - polepy vozidel - billboardy - světelná reklama

Služby: - pořizování videozáznamů - převod VHS kazet na DVD (digitalizaci videa) - moderování - marketingové.

CompSystems, s.r.o. se zaměřuje na servis tiskáren, kopírek a počítačů, tvorbu webových stránek, grafické služby a prodej výpočetní techniky.