Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Know HOW solutions, s.r.o. Praha - Nové Město Marketingová agentura Služby, tvorba: - grafické návrhy - webové stránky - mobilní aplikace - reklama - tisk

Poskytujeme služby v oblasti preventivní péče o zdraví, vyvíjíme inovativní marketingové služby, provádíme poradenskou a akviziční činnost.

Služby: -tisk -grafické práce Prodej, výkup: -plasty -plastové materiály

Marketingové, mediální agentura - TV kampaně

Výroba, služby: - cartoon animace - filmy - seriály a reklamní spoty

Tvorba obsahu, PR, Sociální sítě, optimalizacee webu, mezinárodní SEO, lokální SEO, ochrana dat, design webstránek, zatupování pro Notářské služby, vyšší ověření listin, soudně ověřený překlad na počkání.

Reklamní agentura. Služby: -event management: -produkce společenských, sportovních a zábavných akcí. -incentivní, konferenční servis. -kompletní reklamní služby (fullservis).

Jsme digitální marketingová agentura. V naší činnosti se zaměřujeme zejména na zajištění spotřebitelských soutěží a věrnostních programů a souvisejících aktivit, jako je vývoj webových stránek, grafické práce, distribuce výher a právní poradenství.

Činnost: - reklamní služby - tvorba webových stránek - 3D vizualizace

Výroba reklamních produktů od návrhu, po konečnou realizaci. Spolupráce bez nutnosti kontaktu .

Rekonstrukce komerčních jednotek. Výroba reklamy - obchodní interiéry, reklamní cedule. Profesionální tisk.

Webdesign. Grafický návrh a tvorba www stránek. Tvorba internetových obchodů. Návrhy reklamní ch letáků, katalogů, bilboardů. Webhosting a domény. Seo optimalizace webu. Servis počítačů.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. Současně je majitelem a provozovatelem areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. ...

Výroba, prodej: - razítka - štočky do razítek.

Inzerce na Seznamu a Google www.karmaklik.cz Zajistíme pro Vás online reklamu na vyhledávacích serverech Google i Seznam. Prokliková kampaň od 7.000 Kč + DPH. Garance první strany ve vyhledávání od 750 Kč/měsíc + DPH. Jak to funguje? Prokliková kampaň - Vy si předplatíte balík návštěvníků - zprvu obvykle 1.000 návštěvníků (prokliků) za ...

Činnost: - grafické práce - vývoj aplikací

Tiskařské práce: - velkoplošný tisk - tisk posterů - tisk na plátno a tkaninu - skenování - grafika - DTP.

IT služby: - portály a aplikace na míru - www prezentace, e-shop - e-mail marketing - reklama, marketing, seo - CI, tištěná grafika, média - IT servis.

Služby: - produkce akcí - hostesky a promotéři - tlumočnice po celé ČR i zahraničí - nabídka programů, hudby, cateringu - fotodokumentace - výzdoba - doprava a vše další.

Služby: - zajišťujeme profesionální hostesky a modelky

Služby: - výroba televizní a rozhlasové reklamy, natáčení dokumentů, instruktážních filmů a prezentací - produkce - produkce a organizace kulturních a společenských akcí, prezentací firem a konferencí.

Činnost: - služby z oblasti marketingové komunikace a reklamy

Tvorba a implementace on-line systémů na míru: - serverhosting - optimalizace SEO - tvorba internetových prezentací.