Návrh a výrobu reklam realizují grafická a reklamní studia, která se mohou specializovat na globální, veřejnou i cílenou reklamu. Výroba letáků, televizních reklamních spotů, billboardů a v neposlední řadě psaní PR článků či vymýšlení reklamních sloganů.

Služby - natáčení audiovizuálních spotů, reklamy, propagačních filmů - fotografické práce - webové prezentace, webdesign.

Venkovní reklama s možností umístění na jakékoliv nádraží v ČR, popřípadě do vlakových souprav: -city light vitríny -backlighty -prismavision-pohyblivá reklama -rámečky ve vlacích -železniční mosty -reklama na plášti železničních vozových jednotek -billboardy -bigboardy.

Plakáty, Postery: -klasické pro výlep, CLV do vitrín, do klip-rámů Billboardy, Bigboardy: -papírové, PVC banner nebo síťovina, textil PVC folie, samolepky: -polepy výloh, pultů, regálů, podlahová grafika, stěny marketů, polepy aut a kamionů Textil: -vlajky, bannery, paletové omotávky PVC tabule s UV potiskem: -libovolný formát a provedení ...

Výroba a montáž: - světelné boxy - orientační a informační systémy - LED reklama i písmena - 3D kastlová písmena a loga - neonová reklama a trubice - polepy výloh a automobilů - opravy a servis všech druhů reklam.

Reklamní agentura: - polepy aut - výroba reklamních (světelných) cedulí - letáky, vizitky - malby na fasády - internetové stránky - reklamní plachty.

Grafické a DTP studio. Malonákladový digitální tisk. Výroba rozhlasových spotů. Reklamní činnost, media, produkce. Reklamní výroba. Pořádání společenských a kulturních akcí.

Grafické práce, výroba reklamy, polepy aut, výloh, tabulí. Malba reklamy na fasády písmomalířskou technikou s využitím techniky airbrush.

Kompletní servis v oblasti fóliového tisku. Prodej: -potiskovací lisy -tiskové fólie -polygrafický materiál. - reklamní předměty Výroba: -polymerové štočky -razítka. -reklamní polepy -slepotisk na tiskopisy -loga do diářů bez folie -dotisk na PVC karty -holografická folie na tiskopisy+PVC karty

Výroba reklamy: - komplexní reklamní služby - polepy dopravních prostředků - plachty, reklamní cedule a stojany - informační a orientační systémy - velkoplošný tisk - cedulky fotolumini. únikové východy, bezpečnostní značky - vizitky, letáky

OK Design s.r.o. z Olomouce se specializuje na komplexní reklamní služby, ale i přesto zdůrazňujeme OK Design .... nejen reklama. Od roku 1991 pomáháme firmám s podporou prodeje ve formě atypické i zakázkové výroby: - světelné reklamy - LED světelná reklama - reklamních stojanů a stojánků - reklamních bannerů - návrhy reklam - komplexní ...

Výroba reklamy. Celopolepy aut. Polepy výloh. Reklamní bannery (plachty). Komplexní zpracování reklamy. Velkoplošný tisk. Grafické práce. Reklamní předměty. Webové prezentace. Polepy vozů.

REKLAMEX Výroba reklamy: - gravírování a řezání laserm - frézování - tvorba firemních log - grafické návrhy - plastové stojánky -reklamní tabule - polepy aut - tisk - webdesign.

Zak - rytectví Popis reklamních a propagačních předmětů -vizitkáře -nerezové likérky -cigaretová pouzdra -kravatové spony -příbory. Rytí a gravírování. Výroba: -raznice -reliéfní plastotyp -plombovací kleště včetně plomb -psí známky -stříkací šablony -štočky pro tisk -razidla do kůže -razící a střižné ...

Výroba reklamy. Grafické návrhy na míru. Velkoplošný digitální tisk. Webové studio. Řezací plotter.

Reklamní agentura, služby: - DTP - výroba stojany, woblery, paletové ohrádky, letáky - kartonáž

Zajišťujeme výrobu reklamních videí, spotů a promovideí, filmovou produkci a provoz nahrávacího studia. Organizace a zprostředkování kulturních akcí, plesů, koncertů, diskoték, oslav a podobně. Reklamní a marketingové služby. Produkce vedena po Olomouckém kraji, ale i po celé ČR

Reklamní grafiky: - návrhy logotipu - grafické manuály - přípravy do tisku. Sign making: - reklamní polepy - polepy aut - reklamní tabule - design výkladních skříní. Produktová fotografie.

HAMPL - reklamní výroba Reklamní výroba: - firemní štíty - polepy výloh a dopravních prostředků - informační a reklamní tabule - vizitky - autoplachty - rotační reklamní plochy - reklamní plachty a vlajky - velkoplošný digitální tisk a laminace - gravírování - výroba razítek.

Výroba: - velkoplošný tisk - řezaná reklama - grafické práce.

Paul-Studio Výroba: - řezaná reklama - velkoplošný tisk - tvorba logotypů - písmomalířské práce Tvorba: - internetové stránky, www prezentace.

Truhlářské práce - nábytek na míru. - kuchyňské linky - vestavěné skříně - reklamní cedule - dřevorytectví - polystyrénové písmo - 3D reklama polysterénu. Gravírování. CNC frézování.

Výroba: - reklamní předměty tašky, trička, samolepky, vlajky, polštáře, hrnky, placky, tiskopisy, kalendáře, novoročenky - reklamní a informační tabule a tabulky - vyřezávané nápisy z fólie - samolepky.

Grafické návrhy. Reklamní služby. Velkoformátový tisk, velkoplošný tisk: - reklamní předměty - reklamní poutače - plakáty Výroba reklamy: - na vizitky, plakáty, samolepky - outdoorová reklama - venkovní plachty, bannery - One-way Vision - dírkovaná fólie - PVC desky s polepy - desky STARBOND s polepy - billboardy - ...

Prodej: - sportovní poháry - trofeje - medaile. Nabízíme zhotovení vlajek: - vlajky státní, firemní, obecní nebo klubové.