Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Služby: - svatební salon - zakázkové krejčovství

Pohřebnictví. Pohřební služba. Komplexní pohřební služby: - pohřby, kremace - sestavení a tisk parte - smuteční vazba.

Dětské Centrum se školkovým režimem - hlídání dětí.

Svatební salon Afrodita - půjčovna svatebních a společenských šatů.

Pořádání, organizování: - dětské oslavy - narozeninové oslavy. Pronájem: - skákací hrady - mobilní dětský, kojící koutek. Služby: - hlídání dětí.

E-shop: - dětské zboží - hračky - kostýmy - vozítka - dětský nábytek - fusaky

Pohřební služba. Další kanceláře - Blansko, tel. 516 418 650 - Jevíčko, tel.461 542 435 - Letovice, tel. 516 476 070.

E-shop - párty stana - altány - prodejní stánky - skládací stoly, židle - krycí plachty.

Svatební salon Prodej svatebních a společenských šatů české výroby za skvělé ceny: - svatební šaty pro nevěsty, ženichy i ostatní svatebčany - oblečení na svatby pro děti - chlapce i dívky - šaty pro družičky - pánské obleky - společenské a večerní šaty. Komplexní svatební servis a služby: - Vizážistka - svatební líčení a účesy - ...

Svatební salon: - svatební šaty - společenské šaty

Ukázky řemesel po celé Evropě. Řemeslné dílny pro děti a dospělé. Dráteník, Košíkář, ruční tisk, kovář, kovotepec, provaznictví, písař mačkárenská dílna ražba mincí s vaším logem, praková střelnice. Hry a soutěže. Zvířata čtyř kontinentů. Řemeslný program na rauty, konference, večírky, dny otevřených dveří.

Svatební ateliér, svatební salon, e-shop: - svatební šaty, doplňky, dekorace - svatební oznámení.

Výroba, pronájem: - velkokapacitní kopulové stany OKODOM - kapacita stanů 50 - 300 osob.

Svatební salón Desiré nabízí prodej a půjčovnu svatebních šatů. Svatební salón Desiré pro Vás rád zajistí nejen svatební šaty ale i kompetní servis celého svatebního dne - svatba na klíč, koordinace svateb, svatební šaty dle vašich představ, svatební doplňky, šití šatů svatebních, společenských, družičkovských, dětských, svatební i večerní ...

Svatební salon - svatební služby - prodej a půjčovna společenských šatů, svatebních šatů - prodej a půjčovna pánských obleků, dětských šatů.

Jsme soukromá školka a mikrojesle v Ostravě-Třebovicích (Porubě). Poskytujeme možnost hlídání dětí s kvalitním předškolním vzděláváním a také plavání pro děti. Pořádáme také akce pro děti s rodiči.

Eshop s pohřebními urnami a památeční keramikou. Krematorium zvířat Nabízíme urny vyrobené z kvalitních materiálů: - z bio plastů, kovové urny, keramické urny, památeční keramiku a mnoho dalšího. Dále nabízíme urny s možností návrhu vlastního designu. Součástí nabídky jsou i urny pro zvířata.

Půjčujeme: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - šaty pro družičky - chlapecké obleky. Nabízíme také: - širokou škálu svatebních doplňků a dekorací.

Služby: - masáže - hlídání dětí

Služby: - dětské hřiště, herna - hlídání dětí

Style mode, svatební salon a agentura - zprostředkování svatby - půjčování a prodej společenských šatů, šatů pro družičky, a mládence, pánských obleků - půjčování a prodej doplňků pro nevěsty - květinový servis - služby koordinátora svatby.

Pohřební služba: - převozy zesnulých - tisk smutečního oznámení (parte) na počkání - smuteční rozloučení - květiny - hudba - doprava - autobusy - prodej ozdobných obalů - rytí nápisů na urny. Převozy i objednávky mimo pracovní dobu: - tel.: 495214724 - mobil: 602410501.