Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Služby: - zakázkové krejčovství - opravy a úpravy oděvů - opravy a šití kostýmů Půjčovna dětských karnevalových kostýmů.

Služby: - ozvučení - osvětlení - produkce - catering

Národní kolotočová společnost Schulz®. Pronájem: - zábavné atrakce: - horská dráha - řetízkový kolotoč - velké labutě - autodrom - skákací hrady.

Kouzelná Svatba, svatební agentura Organizujeme svatby převážně v Brně a okolí. Pomůžeme Vám s dekorováním svatebního obřadu i hostiny, koordinací svatebního dne a náročným párům zajistíme svatbu na klíč. Provozujeme i vlastní půjčovnu a e-shop se svatebními dekoracemi. Sjednejte si informační schůzku zcela zdarma v naší kanceláři.

Služby: - hlídání dětí - miniškolka

Miniškolka, hlídání dětí.

Drobné elektroinstalační práce Pokládka - koberce, lina. Montáž - nábytek. Služby hodinového manžela. Drobné vodoinstalatérské práce.

MOTOKOLOBĚŽKA XCOOL Outdoor XCOOL hračky Létající ryby Balónkové dekorace. Héliové balónky.

Dětská kavárna - nekuřácká a bezbariérová provozovna - WIFI připojení - přebalovací pult - trampolína - houpačka - dětské židličky - hlídání dětí - narozeninové oslavy na míru.

E-shop: - svatební dekorace - papírová brčka, sáčky - papírové nádobí - párty dekorace - stuhy, nálepky, sešity

Hlídání dětí. Dětský koutek. Hlídáme děti od jednoho roku do desíti let. Možnost hlídání dětí 8 hodin denně po dobu jednoho měsíce Noční hlídání

Svatební agentura - kompletní realizace svateb a oslavprodej, maloobchod a půjčování svatební dekorace, výzdoba a doplňky. E- shop, svatební dekorace, výzdoba a doplňky.

Herny pro děti, příměstské tábory, hlídání dětí, pořádání dětských oslav.

Pronájem techniky, montáž, demontáž - pódia - schůdky - zástěny.

Hlídání dětí, výpomoc v domácnosti. Sadové a parkové úpravy, zahradní práce.

Služby: -pohřební, hřbitovní, kremační a pietní.

Komplexní služby v oblasti zastřešení prostoru proti dešti, sněhu, slunci a větru. Vývoj, výroba a kompletní realizace nejkvalitnějších systémů zastřešení a doplňkového vybavení. Montované haly, nůžkové stany, párty stany...

Služby: -úklidové. -úklid domácností. -úklid nebytových prostor. -hlídání dětí. -asistence pro seniory. -hlídání zvířat, venčení psů. -správa nemovitosti.

Správa a údržba nemovitostí Dokončovací stavební práce Stěhovací služby Úklid komerčních sektorů Domácnost a rodina Služby pro rodinu a domácnost Hodinová manželka-hospodyně Hodinový manžel- drobná údržba Hlídání dětí-au-pauir Hlídání a venčení mazlíčků Služby pro zdravotnictví

Vesněnka – pomoc rodinám -služba hlídání dětí v Brně a okolí v domácím prostředí. Jednorázové hlídání dětí v domácím prostředí dítěte, dlouhodobé hlídání dětí v domácím prostředí dítěte, doprovod nebo vyzvedávání dětí ze školy, školky, kroužků. Doučování učiva základní školy v domácím prostředí. Možnost komunikace v cizím jazyce. Hlídání ...

Jesličky Betynka, zařízení rodinného typu s celoročním provozem.Miniškolka. Poskytuje celodenní péči a občasné hlídání dětí od narození do 5 let věku, včetně individuální komplexní ošetřovatelské péče o nemocné dítě v domácím prostředí.