Pohřební služba AVE FENIX s.r.o.

Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Jesličky Betynka, zařízení rodinného typu s celoročním provozem. Miniškolka. Poskytuje celodenní péči a občasné hlídání dětí od narození do 5 let věku, včetně individuální komplexní ošetřovatelské péče o nemocné dítě v domácím prostředí.

Jesličky Betynka, zařízení rodinného typu s celoročním provozem. Poskytuje celodenní péči a občasné hlídání dětí od narození do 5 let věku, včetně individuální komplexní ošetřovatelské péče o nemocné dítě v domácím prostředí.

Služby: -hlídání dětí -školka -jesle pro děti od 6 měsíců. -doučování. Soukromá školka a jesle Brno nabízí profesionální hlídání a doučování dětí pro Brno a okolí. Soukromá školka Beránek vytváří podnětné místo pro rozvoj Vašeho dítěte, kde se dítě cítí spokojeně. Profesionální hlídání dětí ve městě Brně a okolí. Nabízíme Vám ...

Hlídání dětí Na soukromé hlídání dětí Vám seženeme spolehlivou chůvu. Všechny naše chůvy mají zkušenosti s hlídáním dětí.

Komplexní služby v oblasti pohřebnictví. Zajištění pohřbů, kremací a převozů všeho druhu. Pohřby do země z kostela i domu. Kremační rozloučení v krematoriu i kostele. Široký výběr rakví a uren. Zařídíme kněze, hudbu, květinovou výzdobu - věnce, kytice.

Agentura na hlídání dětí. Hlídání dětí ve Vaší domácnosti Hlídání v rámci malého dětského kolektivu Hlídání v pravidelném režimu i příležitostně Hlídání ve dne i v noci Hlídání nemocných dětí Hlídání dětí v cizojazyčných rodinách Doučování v rozsahu učiva ZŠ a školní příprava Doprovod na mimoškolní aktivity (zájmové kroužky, kulturní akce ...

Půjčovna svatebních a společenských šatů TRENDY. Zakázkové šití - modely - svatební a společenské šaty Prodej - modely - svatební a společenské šaty Půjčovna - netradiční svatební a společenské šaty - doplňky

Kosmetické služby Kadeřnictví Kryolipolíza Liposukce Masáže Prodlužování řas Lymfodrenáž Bio kosmetika Půjčovna společenských a svatebních šatů. Bělení zubů -zářivě bílý úsměv za pomoci intenzivního modrého studeného světla, v kombinaci s bělícím gelem.

Dětský klub "Medlánci" ROSNIČKA - hlídání dětí od dvou let s pravidelným každodenním programem a pobytem venku na ulici KYTNEROVA 19a, Brno - Medlánky

Hlídání dětí ve věku 1 až 4 let. Mini školka. Hlídání dětí v přájemném prostředí rodinného domu se zahradou.

Agentura ProVás - služby pro rodinu a domácnost Úklid firem Výpomoc v domácnosti - hlídání dětí Doučování Pomoc seniorům.

Miniškolka Krteček, hlídání dětí. Nárazové hlídání.

Rauty Brno Cateringové služby Rauty Brno. Půjčovna, pronájem párty stany, pivní soupravy, zahradní gril, nádobí, příbory, mísy, chladící sety, dekorace...

Mateřská škola Creative Kids s výukou angličtiny. Moderní a profesionální centrum pro předškolní výchovu. Pro děti je připraveno kvalitní pedagogické a cíleně pozitivní zázemí. Možnost výběru dne docházky do školky, individuální přístup. Denní hlídaní - na přání zajistíme hlídání dítěte mimo otevírací dobu školky, včetně víkendu ...

Chůvička Brno Miniškolka, hlídání dětí. Hlídání u Vás doma (chůva s vlastní dopravou) Hlídání u nás v našem centru (máme vlastní děti, je tady zahrada, pískoviště, houpačka…) Miniškolka s pravidelným programem (klikněte pro víc informací) Převoz a doprovod dětí (ze školy, do školy, kroužky). Další činnosti - malování na obličej - ...

Hlídání dětí: - krátkodobě i dlouhodobě - individuálně i skupinově - u nás i u Vás doma prostřednictvím chův. Úklid domácností prostřednictvím ověřených a vyškolených pracovnic.

Svatební salon Krissbey ORANŽOVÝ SALON. Služby, pronájem: -svatební šaty -šaty do tanečních -společenské šaty -pánské obleky -svatební oznámení -snubní prsteny -pro družičky a chlapce -svatební doplňky -ozdoby na auta. Prodejna: -vedle CAFÉ 99.

Svatba dekor. Internetový prodej, e-shop, půjčovna: -dárkové krabičky -dárky pro slavnostní chvíle -svatební autodekorace -doplňky pro nevěsty a družičky, svatební oslavy -figurky na dort -jmenovky na svatební tabuli -kamínky a korálky.

Služby. -hlídání dětí dlouhodobé, jednorázové, nárazové (nejčastěji při návštěvě rodičů divadla, kina, společenské akce....) -o letních prázdninách -na svatbách -dovolená s chůvou -doprovody dětí ze škol a kroužků -pravidelnému zákazníkovi garance hlídání dětí stálou pečovatelkou.

Pořádáme dětské večírky v rámci oslav svátků a narozenin.

Krátkodobé hlídání dětí od 1, 5 roku. Dětský koutek. Dotační analýzy pro projektové náměty, zpracování žádostí o dotace do Operačních programů z Evropské Unie, zajišťování administrace podpořených projektů, realizace výběrových řízení.

Poskytování individuální péče a zájmových činností dětem od 3 do 7 let. Nabídka hlídání dětí. K dispozici jsou kroužky angličtiny, keramiky, tance, plavání či logopedie.

Závodní simulátor, letecký simulátor, pronájem.

Prodej a pronájem, výroba párty stanů. Párty stany.