Šaty pro nevěstu, obleky pro ženicha anebo svatební dekorace. Svatební salóny nabízí bohatý sortiment produktů, od oděvů a obuvi, přes dekorace a doplňky, jako jsou závoje, bižuterie, kytice a lampiony štěstí, až po poradenské služby či plánování svateb.

Svatební agentura Kompletní svatební servis. Půjčovna: -svatební šaty -maturitní šaty -společenské šaty.

Půjčovna, maloobchod, velkoobchod, dovoz, prodej, výhradní zastoupení: -francouzské značkové svatební šaty.

Půjčovna a prodejna svatebních a společenských, plesových šatů, šaty do tanečních, pánská konfekce. Svatební doplňky a servis. Potřeby pro taneční sport, taneční obuv a oblečení.

Svatební agentura. Profesionální plánování a zabezpečení svatby. Nabídka komplexních svatebních balíčků dle představ klienta.

Svatební katalog, internetový portál: - svatební šaty - svatby na klíč - spodní prádlo - prsteny, šperky - svatební fotografie - svatební hostiny - svatební fotografie.

Svatební salon - šaty, střevíčky, doplňky Otevírací doba: Po-Pá 10:00 - 18:00 Polední přestávka 12:00 - 13:00 So 10:00-13:00 Po telefonické dohodě je možné domluvit individuální termín.

Svatební salon: Pronájem i prodej luxusních svatebních šatů, pánské i družičkovské svatební módy, doplňků a svatební obuvi. Nabízíme kompletní i částečný svatební servis, tématické svatby na míru i svatby na klíč. Svatební agentura Vám šetří čas, starosti i peníze. Zajistíme svatební kytice a výzdobu, svatební dorty, snubní prsteny, foto ...

Svatební centrum. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty pro: - pány - družičky - svatebčany - dámská obuv - bižuterie - spodní prádlo - stuhy a mašličky - podvazky - ozdoby do vlasů - pánské košile - košíčky či krabice na výslužku - ozdobné stuhy na dary.

SVATEBNÍ STUDIO Nabízíme služby svatebního studia a služby svatební agentury. Před návštěvou salonu prosíme o předchozí telefonickou domluvu pro rezervaci vhodného termínu. OTEVŘENO DENNĚ 09.00 - 21.00

Svatební centrum CAXA. Půjčovna a prodej: - svatební a společenské šaty - kytice na auta - pánské obleky včetně bot, košil, kravat - dětské oblečení. Další služby: - výroba a zajištění svatebních kytic - dekorace na auta - svatební dekorace - svatební doplňky. Půjčovna: - party stany - stoly, židle - potahy na ...

Zeus Faber zajistí kulturní, zájmové a odborné akce, společenské a tématické podniky, péči o významné osoby. Catering, technické zabezpečení, ochranka, osvětlení a ozvučení, audio - video, fotodokumentace, hostesky, účinkující. Příprava a organizace svateb na klíč.

Prodej a půjčování orig. svatebních, společenských a dětských šatů pro družičky. Ozdoby pro svatební účesy, svatební doplňky. Velký výběr, nízké ceny, krátké termíny.

Svatební salón - nabízíme svatební šaty italské firmy Atelier Aimée Montenapoleone. Prodej a půjčovna svatebních šatů řady Emé di Emé.

svatební salon pořádání - svatby i v zahraničí - společenské události

Činnost: -půjčovna šatů. Prodej: -svatební doplňky. Služby: -fotografické práce.

Svatební, společenské a taneční studio COMFORT Zlín. Půjčujeme svatební a společenské šaty, pánské obleky, chlapecké i dívčí šaty a doplňky. Prodáváme svatební obuv, snubní prstýnky, svatební oznámení, svatební a společenské doplňky. Provádíme návrhářské a aranžérské služby a společenské výzdoby. Vyzdobíme auta, kostel, místnosti. ...

Krejčovství, půjčování, šití: -modelové kolekce -svatebních a společenské šaty -obleky -firemní uniformy, historické, společenské kostýmy -dresy na aerobic, krasobrusleni, mažoretky, tance. Svatební agentura: -luxusní svatební a společenské šaty, šaty pro družičky -doplňky -ozdoby do vlasů -prstýnky -svatební ...

Zapůjčení: - dámské svatební šaty - šaty do tanečních - šaty pro družičky a mládence - svatební doplňky - ozdoby na auta Prodej: - svatební oznámení - 600 druhů - snubní prsteny - cca 1000 druhů svatební doplňky - závoje - kytičky do vlasů - náhrdelníky - krajkové rukavičky - podvazky - svatební ubrousky - mašličky ...

Svatební salon: - svatební šaty - společenské šaty - šaty pro družičky.