TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Činnost: - tisk, tiskové služby - sítotisk - tampotisk - ražba - vyšívání

Služby: - sítotisk - digitální tisk - potisk triček - výšivky, 3D výšivky, nášivky - řezaná reklama - reklamní předměty (klíčenky, zapalovače, propisky, silikonové náramky).

Reklamní agentura - výroba reklamních a propagačních předmětů - grafické zpracování - tisk - gravírování laserem.

Služby: - ofsetový tisk - knihařské práce

Služby: - velkoplošný fototisk

Ateliér Manufactura, tvorba: - svatební oznámení - vánoční přání - japonské dřevořezy - ruční papír - lakování krabic - tisk zakázkových tapet.

Reklamní činnost - výroba a potisk reklamních předmětů - plánování firemních a marketingových akcí - grafické práce - výroba tiskovin.

Bezpečnostní služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Připojení k pultu centralizované ochrany Úklid Plastové karty - potisk Školení a rekalvalifikace v bezpečnostních službách Elektronické zabezpečovací systémy

Digitální tiskové studio - tisk vizitek - velkoplošný tisk - výroba fotoobrazů - samolepky.

Služby - sítotisk - výroba tiskovin, vizitky, letáky, plakáty, brožury, publikace, knihy, časopisy - řezaná grafika - grafické zpracování návrhů..

Služby - výroba reklamy, razítek a vizitek - prodej školních a kancelářských potřeb - digitální velkoplošný tisk, potisk triček - gravírování laserem, laminování, kroužková vazba.

Činnost: - realizace veletržních expozic - realizace rumových degustací - reklamní předměty - Event marketing - tiskový servis - grafika, DTP

Služby: - grafika - DTP - webdesign - programování - tisk

Služby: - reklamní činnost - digitální tisk - produkční služby - grafické práce

Služby - tisk - grafické práce - design výstavních ploch, kancelářských prostor i interiérů.

Činnost: - tisk - grafika - polygrafické služby

Kreativní agentura - grafický design - webdesign - velkoformátový tisk - online vzdělávání.

Služby: - tisk - grafické návrhy

Reklamní, marektingové služby: - ofsetový, digitlání tisk - velkoplošný tisk - sítotisk - potisk CD - reklamní textil.

Státní tiskárna cenin - STC. Příprava a výroba tiskovin, které vyžadují ochranu před zneužitím, a ostatních tiskovin : - bankovky, cenné papíry, státní dokumety a doklady včetně personalizace - cestovní pasy, občanské průkazy, řidičské průkazy - plastové karty, akcie, šeky, směnky, stravenky, jízdenky, záruční listy, známky, čtyř a ...

Tiskárna, výroba, tisk: - etikety (samolepicí, logistické, grafické, potravinářské...) - digitální tisk - flexotisk.

Naše firma Bon Art Media spol. s r.o. s provozovnou v Praze poskytuje profesionální servis v oblasti velkoplošného a digitálního tisku a reklamy. Zakázky realizujeme na vlastním strojovém parku nebo využíváme služby prověřených dodavatelů. Služby: - tisk velkoplošný, digitální, tiskové služby, laminace - grafické práce - reklama, ...

Služby - nakladatelství - tiskárna - zpracování tisku - grafické studio.

Grafické studio: - profesionální fotografický tisk, velkoformátové zvětšeniny - velkoplošný tisk - samolepky.