TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Tiskárna, tiskové služby: - výseky (i do hotových knih) - termoražba (zlacení) metalickou, difrakční, holografickou fólií - reliéfní ražba - perforace - rýhování - laminování - číslování - parciální lak - do formátu B1.

Služby: - tvorba firemní prezentace a kancelářských potřeb - návrh loga Vaší firmy - tisk hlavičkových dopisních papírů a vizitek - výroba razítek - tisk plakátů a transparentů - zásobování kancelářským zbožím.

Stěžejní aktivitou společnosti je výroba a distribuce reklamních kalendářů a diářů, která je doplněna tiskovými a grafickými službami. Společnost je výhradním distributorem značky Vileroy Boch na českém reklamním trhu. Na trhu působíme přes 10 let. Nabídka: - výběr z nabídky více než 200 titulů nástěnných a stolních kalendářů mnoha ...

Tisk svatebních oznámení, vizitek, letáků, pozvánek a pohlednic. Výroba polymerních štočků.

Zajištění pronájmu reklamních ploch a provádění velkoplošného tisku. Nabídka billboardů, bigboardů a navigačních systémů.

Reklamní agentura. Služby: - marketingový průzlum - poradenství - grafické služby, grafika - public relations - tisk - návrh a výroba reklamy.

Služby - kreativní, grafické a dtp práce - tisková produkce - fotografické služby - copywritting - event produkce - online full service.

Služby: - grafické studio - DTP - tisk

Distribuce výrobků firmy Datacard. Potisk a personalizace plastových věrnostních, zákaznických a firemních a čipových karet.

Velkoplošný tisk, tisk fotografí, tisk na plátno, tisk plakátů a billboardů, řezaná reklama, fóliová reklama, výroba samolepek, polepy aut a obchodů, výroba reklamních cedulí, tvorba loga, grafické návrhy, designové návrhy. výroba reklamy, velkoplošný tisk, tisk na fotopapír, potisk plátna, tisk na plátno, tisk na PVC, tisk na samolepku, ...

Reklamní agentura - grafické a výtvarné návrhy pro reklamní inzerci - letáky, prospekty, katalogy, prezentace, firemní tiskoviny - fotografické práce - tisk propagačních materiálů.

Reklamní služby - instalace reklamy, promo stojanů a boxů - montáž reklamních prvků - polepy dopravních prostředků - grafické zpracování a tiskové služby. Sídlo společnosti Mawella s.r.o. Poděbradská 195/7 190 00 Praha 9

Tiskneme svatební oznámení (luxusní, s originální grafikou, s fotografií, s dětmi i klasická), novoročenky, oznámení o promoci, pozvánky. Od grafického návrhu až po tisk. Individuální přístup. Dále také tiskneme novoroční oznámení (www.novorocni-prani.cz) nebo promoční oznámení a oznámení s dítětem (www.printia.cz).

Pískování Gravírování laserem Reklamní tiskoviny Grafické zpracování Potisk tamponem i sítotiskem

Služby - ofsetový a digitální tisk - grafický design - distribuce tiskovin - personalizace dokumentů.

Grafické studio - tištěná grafika - webdesign - reklamní předměty - logo.

Nabídka velkoplošného ekologického latexového tisku. Archový digitální tisk. Ofsetový tisk a grafické studio. Kompletace, distribuce, instalace. Latexový tisk - ekologický tisk na mnoho zajímavých materiálů. - výhody latexového tisku - latexový tisk nezapáchá - potisk široké škály materiálů, především textilu a nenatíraných papírů - ...

Marketingové a komunikační služby - kreativní a grafický design - webdesign - webové aplikace - fotografické služby - tisk.

Činnost: - grafické a DTP studio - tisk - webdesign - online marketing

Služby: - tisk - velkoplošný tisk - řezaná grafika - laminace - výroba reklamních poutačů, světelná reklama - polepy aut - fotografické služby - grafické práce - tvorba vebových stránek

Činnost, služby: - reklamní činnost - marketing - full-servis - mediální plánování - event management - venkovní reklama - grafické a tiskové služby - Public Relations

Kopírování, tisk a scanování - černobílé, barevné, - zmenšování, zvětšování, - velkoplošné do formátu A4, A3, A2, A1, A0, do šíře 36“ ( 91, 4cm), - jednostranné, oboustranné, - tvorba brožur z kopírovaných originálů, - děrování a sešívání kopií. Tisk ze souborů z JPG, BMP, TIFF, PDF, ostatní dle dohody. Potisk textilu, keramiky, ...

Reklamní agentura, služby: - tisk - DTP - webdesign - výstavnictví