TISKÁRNA SCHENK, s.r.o.

Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Digitální velkoplošný, velkoformátový tisk: - velkoformátové reklamy - plakáty, bannery, plachty - billboardy, bigboardy. Gravírovaná reklama. Polepy automobilů a výloh. Tisk a instalace interiérových tiskovin na výstavy.

Reklamní agentura. Grafické práce: - logo design - design tiskovin, plachet, vizitek. Řezaná grafika: - polepy vyřezávané z barevných fólií. . Sítotisk pro trvanlivý potisk textilu, oděvů. Velkoformátový tisk na deskové materiály, plachty a textilie Vizitky.

Tisk samolepících etiket: - čárové kódy - tisk z databáze - sériová čísla - piktogramy, loga - návody, popisy Tisk na textilní stuhy: - prací a údržbové symboly - velikosti oděvu nebo obuvi

Výroba, prodej: - korkové zátky, špunty (korkových zátek, špuntů): - pro balení vína - s plastovou, dřevěnou, kovovou či skleněnou hlavou, klasické i speciální tvary, různé barvy a provedení. - francouzské zátky DIAM. Prodej termokapslí a hliníkových kapslí na láhve. Prodej španělských vývrtek KOALA. Prodej korkových podkladních ...

Tónování skel, ochrana laku, polepy karoserie. Velkoplošný tisk, samolepky, vizitky, letáky. Potisk textilu, hrnků. Prodej autopříslušenství auto dílů, auto kosmetiky.

Výroba, velkosériová výroba: -samolepicích etiket -použité technologie: -ofsetový tisk, flexotisk, sítotisk, horká ražba. Certifikát ČSN EN ISO 9001:2009 Certifikát EKO KOM.

Naše reklamní studio Trendfoto má dlouholeté zkušenosti v oblasti výroby reklamy jako jsou reklamní polepy aut, výloh, informačních cedulí, ale také tisk reklamních bannerů, billboardů. Vedle velkoplošného tisku nabízíme také malonákladový digitální tisk a ofsetový tisk vhodný pro tisk letáků, prospektů nebo plakátů. V našem profesionálně ...

Společnost SubliProfi, s.r.o. - Sublimace je firma specializující se na využití digitální sublimační technologie potisku textilních materiálů. Naší specializací je fasádní, velkoplošná reklama a velkoplošný tisk. Jsme schopni potisknout koberce, závěsy, poutače do výloh apod. Sublimační technologie potisku: -fotostěny, fototapety, paravány, ...

Vydavatelství, tisk. Reklamního zpravodaje ANNA, inzertní noviny pro firmy a obyvatele Valašska, 14deník, Inzerce firem i obyvatel, náklad 30 000 výtisků. Distribuce zdarma do všech schránek ve Vsetíně, Valašském Meziříčí a v Rožnově pod Radhoštěm a do obcí k nim přilehlých. Pořádání akcí: Jarní ples s ANNOU, Den dětí s ANNOU

PRODEJ A POTISK REKLAMNÍHO TEXTILU A REKLAMNÍCH PŘEDMĚTŮ. Dovoz, import, prodej, distribuce: -reklamní předměty a prodej reklamního textilu. Tiskařské práce: -průmyslový potisk: -sítotisk, tamponový tisk -DTP studio.

Návrhy, tisk: - reklamní plochy - cedule, rollupy, billboardy - letáky, plakáty - katalogy, firemní prospekty - pozvánky, oznámení, - inzerce - formuláře - samolepky - jídelní lístky - vizitky, etikety Služby: - webové bannery - grafika na web - laminování. Digitální tisk - do formátu (SRA3) 32x45 cm.

Fotoslužby: - tisk fotografií - velkoformátový tisk - obraz na desce Kapa plast, na plátně - tisk na exkluzivní plátno Hahnemühle - reprodukce fotografií a obrazů - potisk hrníčků.

Společnost IS reklama Zlín zaměřuje svoji činnost do oborů digitální, velkoplošný, velkoformátový tisk a světelná reklama - např. totemy, 3D písmena, boxy. Navrhujeme a vyrábíme polepy výloh i vozidel. Provozujeme eshop s reklamními, dárkovými předměty. Velkoplošný, velkoformátový tisk. Tisk, montáže - venkovní reklama: - reklamní ...

Reklamní agentura. Tiskařské práce, tisk: - vizitek, letáků, katalogů. Reklamní polep automobilů a výloh. Výroba: - reklamních předmětů - reklamních plachet – bannerů - fotokalendářů - reklamních placek – buttonů - samolepek papírových, fóliových - další reklamní produkty. Sublimační potisk textilu různými technologiemi od ...

Reklamní agentura: -komplexní reklama -velkoplošný tisk -nabídka kompletního reklamního servisu -zpracování grafických návrhů, tiskovin a polepů vozidel, aut -zpracování potisků na trička, textil dle Vašeho návrhu - motivy na přání, kresby dětí na triku,

Eura s.r.o. je reklamní a tisková agentura zajišťující služby od tisku vizitek až po grafiku, DTP a tvorbu webu. Spolehnou se můžete na profesionální potisk triček, fotografií, tisk letáků nebo na jakékoliv grafické zpracování Vašeho požadavku ať už se jedná o velko-formátový nebo málo-nákladový tisk či o zajištění jakýchkoliv reklamních ...

Práce: -tónování autoskel -bezpečnostní a okenní fólie. -velkoplošný digitální tisk a řezaná reklama. Grafické práce: -polepy aut -billboardy, poutače i bannery. -autosamolepky -homologované autofólie -okenní a bezpečnostní fólie.

Tiskárna - tisk vizitek a reklamních tiskovin - knihařské práce, číslování, výsek. Provozovna: - Žižkova ulice (areál ZŠ Zachar)

Služby: - vyvolání fotek. Výroba, tisk: - fotka na plátno - velké fotky - fotka na kapu - leporelo - polaroidky - plakáty - Fotostrip malý, velký - jako z fotobudky.

Společnost POLYDESIGN Zlín se zabývá výrobou stojánků z plexiskla a potiskem dřeva, plastů, skla. Zakázková výroba: -plexisklové stojánky pro reklamní účely. UV tisk ve vysokém rozlišení. Potisk pevných, deskových materiálů: - dřevo, plasty, sklo - reklamní předměty všeho druhu. Laserové řezání, ohýbání, lepení plastů - různé ...

Výroba: -razítka, vizitky, letáky. Tisk: -ofsetový, digitální. Vydávání: -informační, regionální katalogy, kalendáře. Prodej: -kancelářské potřeby -tiskopisy -jízdenky a místenky - busy -vstupenky -letenky.

Z STUDIO zajišťuje komplexní péči o reklamní tiskoviny a návody. Nabízíme 6 služeb pod jednou střechou: 1/ tvorba textu, 2/ překlady, 3/ grafika, 4/ digitální a ofsetový tisk, 5/ ruční kompletace, 6/ logistika.

Společnost Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště provozuje prodejnu kancelářské techniky a spotřebního materiálu a nabízí tiskové služby, kopírování, laminování a scanování. Zajistíme kompletní řešení pro firmy, kanceláře, obchody - kvalitní, levný a rychlý servis. Prodejna: - kancelářská technika: - tiskárny, kopírovací stroje, faxy, ...

Výroba, montáž, nástřik, prodej: -dopravních silničních značek. Výroba polep. Potisk plnobarevný: -samolepky, textilie, plakáty Práce: -zámečnické, kovovýroba.

Reklamní agentura. Služby: - komplexní reklama - potisk textilu - řezaná reklama - digitální tisk - sítotisk - potisk dárkových předmětů - sportovní poháry a medaile.