Využijte služeb prádelny a čistírny, která nabízí praní ložního prádla pro hotely, penziony a zdravotnické zařízení, praní přehozů a dek z dutého vlákna, praní péřových bund, spacáků a textilních koberečků, ruční žehlení košil a chemické čištění oděvů.

Naše služby: - prádelna - čistírna - čištění a praní oděvů.

Prádelna. Praní, žehlení, mandlování.

Provádíme pravidelný úklid vnitřních a vnějších ploch. Dále zajišťujeme: - technickou údržbu zařízení a budov - požární ochranu a bezpečnost práce. Nabízíme prádélenské a stravovací služby, služby pro nemocnice a hotely. Ostraha a bezpečnostní služby.

Nabídka služeb prádelny, mandlu a čistírny.

Zakázkové krejčovství: šití, opravy, přešívání, rychloopravy do 24hodin. Šití záclon, závěsů a povlaků. V případě potřeby možnost osobní návštěvy u zákazníka. Čistírna a prádelna oděvů.

Čistírna, čištění: -peří Výroba, šití: -péřové deky a polštáře.

Praní a mandlování ložního prádla.

Praní běžného i rozměrného prádla. Žehlení, mandlování, škrobení, svoz a rozvoz, ramínka a ochranné obaly, Drobné opravy oblečení. Chemické čištění. Čistírna - sběrna. Čištění a renovace péřových přikrývek.

Kadeřnictví. Sběrna prádla a peří k čištění.

Ostraha a ochrana majetku a osob. Soukromá bezpečnostní agentura. Služby: - prádelna a chemická čistírna (praní a mandlování prádla) - opravy prádla a šatstva - úklidové služby - autodoprava - přeprava menších zásilek, stěhování domácností - prodej: - biometrické přístupové systémy na otisk prstu - navigační software pro ...

Nabídka praní a mandlování prádla pro hotely, penziony, restaurace a ubytovny. Možnost chemického čištění, praní záclon, závěsů a krejčovských oprav.

Prodej, služby: -mandlování prádla -napínání háčkovaných deček -opravy oblečení.

Šití oděvů na zakázku - čistění peří a výroba prošívaných dek i spacích pytlů. Pronájem tenisových dvorců, raket a míčků s možností využití tenisové školy či travnatého fotbalového stadionu. 737 526 964 Jan Kulhábek U Koupaliště -Fitnes 608 356 665 Městské koupaliště Žamberk - Zámecká 608 356 665 Žamberk - Zámecká Restaurace ...

Chemická rychločistírna a čistírna oděvů a textilu.

Prádelna. Praní: -pracovní oděvy -ložní prádlo -ostatní prádlo. Mandlování. Opravy: -pracovní oděvy.

Pobočka. Prádelna: - praní - mandlování - chemické čištění - čištění peří - šití prošívaných dek a polštářů.

Profesionální prádelna. Služby: -praní -žehlení, mandlování -bělení -pro hotely, penziony, ubytovny a restaurace... -doprava zdarma -dodací lhůty 2-3 dny -expresní dodávky do 24 hodin

Oprava, čistírna : -obuv - brašnářské výrobky. Prodej: pánské, dámské, dětské domácí obuvi s certifikátem ŽIRAFA. - zdravotní ortopedická antistatická obuv - zimní obuv( zn. Woolmark) - punčochové zboží.

Nabídka služeb prádelny a čistírny.

Prádelna: - praní - mandlování - žehlení - praní a žehlení pro zdravotnická zařízení. Úklidové práce: - úklid bytu, domu, kanceláře.