Využijte služeb prádelny a čistírny, která nabízí praní ložního prádla pro hotely, penziony a zdravotnické zařízení, praní přehozů a dek z dutého vlákna, praní péřových bund, spacáků a textilních koberečků, ruční žehlení košil a chemické čištění oděvů.

Hodinový manžel. Služby: - praní pro domácnost, žehlení - údržba oděvů, bytového textilu - údržba potřeb pro domácnost. Poskytování služeb pro rodinu a domácnost.

Prádelna, čistírna oděvů pro firmy, koncové zákazníky, restaurace, hotely, penziony, ubytování, ubytovny - mandlování - žehlení - škrobení.

Čistírna oděvů: -chemické čištění textilií, kožené výrobky -praní a mandlování ložní prádlo -praní osobního prádla (výběr pračky dle hmotnosti zakázky) -žehlení doneseného prádla -praní péřových bund, vest, přikrývek.

Služby: - strojové čištění kůže, čalounění, koberců - renovace kožených a čalouněných interiérů automobilů

Služby: - ozvučení - osvětlení - produkce - catering

Prádelna - praní, údržba a servis pracovních oděvů - praní a opravy prádla pro hotely, restaurace, ubytovny, a zdravotnická zařízení - pereme: prádlo osobní, ložní, deky, záclony, rozměrné prádlo, které nelze vyprat v malé pračce - svoz i rozvoz prádla odběratelům.

Služby: -pronájem, údržba a servis zdravotnického a hotelového prádla -praní prádla pro zdravotnická zařízení, hotely, penziony, restaurace atd. -praní a napínání záclon, deček -čištění různých oděvu z textilu, kůží, veluru nebo kožešin -konečná úprava konfekce speciálními způsoby praní -našim smluvním partnerům zajistíme svoz i rozvoz ...

Čištění peří párou impregnace silanem ušití prošívaných dek a polštářů s paspulí velký výběr sypkovin se zárukou.Zakázková výroba lůžkovin pro alergiky náplň duté vlákno kuličky.Cena deka peří od 900, -(čištění peří zdarma+ušití+materiál)polštář od 250, -(čištění peří zdarma+ušití+materiál).U paní Zukalové je nutná telefonická domluva předem.

Čistírna: -čištění oděvů do 90 minut -žehlení prádla (košil) -úpravy oděvů.

Prádelna - praní prádla - servis a pronájem zdravotnického a hotelového prádla.

Čistírna peří Čistírna a prádelna Výroba - prošívané přikrývky a polštáře Opravy - deštníky, oděvy.

Úklidové práce, úklidová služba, úklidové služby: -úklid komerční prostory, NE DOMÁCNOSTI -stabilní i mimořádné úklidové práce -desinfekce sociálních zařízení -čištění koberců, koberce a čalounění -umývání, mytí oken, okna, okno -hloubkové čištění povrchů -polymerní voskování -zahradní činnost -dodávání hygienických systémů včetně ...

Prodej, dodávka, internetový prodej, e-shop bytového textilu, bytový textil, galanterie. Výroba prošívané přikrývky: -péřové, z dutého vlákna a z dutého kuličkového vlákna. Polštáře: -péřové, z peří, z dutého vlákna, ortopedické polštáře, dětské polštáře. Povlečení: -bavlněné, krepové, flanelové, damaškové, ...

Kožešnictví. Prodej, poradenství a oprava: -kožené oděvy -kožichy a kůže. Služby-čistírna -čištění a ošetření kožešinových oděvů.

Služby: -úklidové. -čištění čalouněného nábytku. -čištění kožených sedacích souprav. -čištění koberců. -čištění vozidel. Služby hodinového manžela.

Služby: -speciální čištění matrací a koberců technologií Potema -nabídka praní, žehlení a údržby oděvů, osobního zboží a bytového textilu.

Prádelna, čistírna: - praní prádla pro hotely, penziony a restaurace včetně svozu - šití péřových přikrývek.

Prádelna, čistírna: - praní prádla pro hotely, penziony a restaurace včetně svozu - šití péřových přikrývek.

Prodej: -oblečení pro kojence, kojenecké zboží, textil, galanterie, ponožky -hračky. Opravy: -oděvy, výměna zipů. Šití: -ložní prádlo, závěsy a záclony. Čištění oděvů.

Prádelna, mandlovna a čistírna. Prodej, maloobchod: - prací a čisticí prostředky

Čistírna peří Výroba - polštáře a přikrývky plněné peřím - včetně odvozu a dovozu Šití polštářů a přikrývek - včetně odvozu a dovozu Výroba - polštáře a přikrývky plněné peřím - včetně odvozu a dovozu.