Využijte služeb prádelny a čistírny, která nabízí praní ložního prádla pro hotely, penziony a zdravotnické zařízení, praní přehozů a dek z dutého vlákna, praní péřových bund, spacáků a textilních koberečků, ruční žehlení košil a chemické čištění oděvů.

Provoz sběrny prádelny a čistírny peří.

Čistírna, prádelna: -chemické čistění, praní -oděvy, textil, prádlo všeho druhu -pro firmy i soukromé osoby. Sběrny: -Kyjov, Zelinková -Strážnice, Charita -Rohatec, Andrlova -Žeraviny, Falešníková.

Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží. Ruční žehlení a mandlování prádla.

Prodej: - smíšené zboží. Čistírna - prádelna.

Služby CLUBWASH: - praní prádla, prádelna - internet zdarma - pronájem haly - catering.

Čistírna - kožešinové zboží tříbením v pilinách, oprava, předělávky, kožešinové zboží.

Praní - želhlení, mandlování prádla.

Opravy oděvů Úpravy oděvů Šití záclon, závěsů Kožešinové oděvy - opravy a úpravy Praní a žehlení prádla.

Praní a žehlení košil, kalhot, triček - mandlování ložního prádla.

Fotosběrna Sběrna - pro čištění oděvů Prodej - náhradní díly a doplňky na jízdní kola Servis - jízdní kola Broušení nástrojů Výroba - klíče Opravy oděvů.

Čistírna - bytový textil - deky - příkrývky - přehozy - potahy praní - záclony - deky

Prádelna, mandlovna: -praní, mandlování, ruční žehlení -opravy oděvů -úklid domácnosti -sběrna chemického čištění. Pro firmy: -praní pracovních oděvů -včetně drobných oprav.

Služby: -čištění, praní, opravy oděvů -nízké ceny, vysoká kvalita odvedené práce.

Zakázkové krejčovství: šití, opravy, přešívání, rychloopravy do 24hodin. Šití záclon, závěsů a povlaků. V případě potřeby možnost osobní návštěvy u zákazníka. Čistírna a prádelna oděvů.

Prodej, služby: -mandlování prádla -napínání háčkovaných deček -opravy oblečení.

Profesionální prádelna. Služby: -praní -žehlení, mandlování -bělení -pro hotely, penziony, ubytovny a restaurace... -doprava zdarma -dodací lhůty 2-3 dny -expresní dodávky do 24 hodin

Prádelna, žehlírna: -praní a žehlení prádla.

Čistírna, prádelna, mandl. Chemické čištění: -oděvy, -peří, péřové bundy, spací pytle -kožešiny, kůže -plyšové hračky. Praní: -rovné, tvarované prádlo. Mandlování: -rovné prádlo.

Prádelna a čistírna. Praní: -ložní prádlo pro hotely, ubytovny, pensiony, restaurace, školky -ložní a osobní prádlo pro veřejnost -přehozy a deky z dutého vlákna -péřové bundy, spací pytle a menší textilní koberečky. Samostatné mandlování, škrobení. Ruční žehlení košil a kalhot.

Rychločistírna, prádelna. Čistírna: -chemické čištění kůží, kožešin, kožichů i předložek -ruční žehlení -praní a žehlení veškerého prádla -odstraňování skvrn -čištění potahů -čištění pracovních oděvů ajiné.

Služby: -čištění peří -šití přikrývek do čtverečků.

Čistírna, prádelna. Služby: - praní prádla - praní a napínání záclon a deček - kulmování zavinovaček - čištění kožešin a veluru - čištění oděvů.