Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Úklidové služby. Podlahy na klíčrenovace - parkety.

Komplexní úklidové služby - úklidy domácností - žehlení - mytí oken.

Kompletní úklidové práce. Čištění koberců. Čištění čalouněného nábytku extrakční metodou.

Čistírna - bytový textil - deky - příkrývky - přehozy - potahy praní - záclony - deky

Čištění: - čalouněný nábytek - koberce. Pokládka, renovace: - parketové a prkenné podlahy, parkety - schody. Kompletní rekonstrukce domu, bytu.

Pokladačské práce - koberce - PVC Čištění - koberce. Pokladačské práce - korek.

Člen české asociace úklidu a čištění. Kompletní úklidové práce: -budovy, haly, kanceláře -pravidelné i jednorázové úklidy. Služby: -strojové mytí hal velkokapacitními stroji -úklid po stavebních pracích -ošetření a údržba podlahové krytiny -čištění eskalátorů -výškové mytí oken a pláště budov -extrakční čištění koberců a ...

Kutil servis Úklidové služby a technická údržba bytů, domů, kanceláří i zahrad - jednorázové i pravidelné úklidy domácností, komerčních a kancelářských prostor i úklid celých budov - úklidy po řemeslnících, stavebních úpravách včetně odvozu stavebního a nepotřebného odpadu - mytí oken, dveří, nábytku - čištění koberců a ...

Vaše koště -úklidové práce: -malá rodinná úklidová firma, zaměřená na úklid rodinné domy, byty a kanceláře -čištění koberců, čalounění, mytí oken, úklid po malířích a rekonstrukcích rodinných domů.

SLUŽBY VE KVALITĚ A1 Požární zabezpečení staveb vč. revize: -hydranty, přenosné hasící přístroje, požárně odolné dveře, šachtová revizní dvířka -požárně bezpečnostní značení: -únikové cesty, hlavní uzávěry medií. Stropní podhledy včetně osvětlení HILTI: -aplikace protipožárních systémů -ucpávky, manžety, cihly, malty, ...

Stavební firma: - rodinné domy - rekonstrukce nájemních bytových domů, bytových jader - opravy kanalizací vnitřních a venkovních s prohlídkou TV kamerou - sádrokartonářské práce - bourací práce - vyklizení objektů - opravy komínů apod. Zajišťujeme: - natěračské práce - malířské práce - tesařské práce - elektroinstalační práce ...

Čištění interiérů automobilů Čalounění Úklidové práce Čištění - koberce Výškové práce Zámečnické práce.

Čištění čalounění a autosedaček Provádíme čištění čalounění a koberců. Pracujeme s přístroji, které jsou šetrné ke všem textiliím. Zabýváme se také čištěním autosedaček, dětských kočárků a matrací. Nejlevnější čištění koberců Brno.

Komplexní bezpečnostní a úklidové služby na území celé ČR. -ostraha objektů a majetku -facility consulting -úklid firem a komerčních prostor Služby v oboru bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochrany a enviromentu: - školení BOZP, PO a EMS Pobočka Ostrava: The Orchard, Hornopolní 3314/38 Moravská Ostrava, PSČ 702 ...

Úklidový servis, úklidová služba. -úklido v domácnostech i firmách -úklidové služby zajistíme pravidelně i jednorázově -úklid domácností Brno -vysávání, stírání prachu, kompletní úklid koupelny a WC, mytí oken, okna, okno a další. -úklid kanceláří Brno -čištění koberců a sedaček Brno -čištění interiéry aut, auta -údržba hrobů ...

Služby: - hlídání dětí - úklidy domácností, žehlení - péče o seniory a domácí mazlíčky. Pořádání: - kurzy pro animátory volného času, teoretická a praktická výuka.

Provádí, služby: -mytí oken, okna Brno, Praha -odstranění graffiti Brno, Praha -antigraffiti nátěr -strojové čištění koberců. Pobočka: Pitkovická 7 110 00 Praha TEL: 222363811

Čištění rozvaděčů, elektromotorů, generátorů, transformátorů. Průmyslové odmašťování kaloriférů, strojů a strojního zařízení, vzduchotechniky, jeřábových drah. Prodáváme čisticí techniku. Provádíme sanace po požáru a povodních. Poradenství a návrhy.

Prádelna, mandlovna: -praní, mandlování, ruční žehlení -opravy oděvů -úklid domácnosti -sběrna chemického čištění. Pro firmy: -praní pracovních oděvů -včetně drobných oprav.

Společnost je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. ISO 14001:1997 Enviromentální management. Výpis kvalifikovaných dodavatelů MMR. Služby, dodávka, komplexní servis, průběžná údržba: -generální, předkolaudační úklid -úklid po řemeslnících -stálé úklidy budov, periodické -kompletní čištění průmyslových hal a objektů -výškové ...

Služby: -čištění, praní, opravy oděvů -nízké ceny, vysoká kvalita odvedené práce.

Služby: -úklidové - pravidelné, nárazové generální úklidy -strojové čištění podlah -čištění koberců a čalounění -mytí oken -ostatní služby.

Služby: -úklid -čištění koberců včetně čalounění -mytí oken -úklid po malířích.

Úklidové služby: - jednorázový i pravidelný úklid firem i soukromých osob - čištění koberců, čalouněného nábytku - strojní čištění podlahových krytin - mytí oken a výkladů - pravidelný úklid kanceláří, prodejen, skladů i výrobních hal - úklid po stavebních úpravách, malířích a před kolaudací.

Ekologické služby: -čištění jímek a lapolů -nakládání s odpady (O/N) -přeprava odpadů -úklidové a vyklízecí práce -čištění nádrží -ekologická likvidace nádrží -biodegradace zemin.