Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Výškové práce. Služby: -malířské a natěračské práce -zámečnické a klempířské práce -sklenářské práce -montáže a demontáže -izolace střech -čištění a mytí -demolice -kácení a řezání.

Zakázkové krejčovství: šití, opravy, přešívání, rychloopravy do 24hodin. Šití záclon, závěsů a povlaků. V případě potřeby možnost osobní návštěvy u zákazníka. Čistírna a prádelna oděvů.

Úklidové služby: -pravidelná péče o interiéry -nárazové úklidové práce -mytí oken, výloh, skleněných ploch -čištění koberců a čalounění -odborná dezinfekce -nezávazné poradenství.

Úklidové služby, práce pro firmy i domácnosti.

VIP služby. Úklidové služby komerčních prostor, kanceláře, úklid po řemeslnících, malování a stavebních pracích.

Prodej, služby: -mandlování prádla -napínání háčkovaných deček -opravy oblečení.

Služby: - úklid kanceláří, výrobních prostor, domácností - generální a kolaudační úklid - čištění podlah a koberců - služby recepčních - čištění mramoru Maloobchod, prodej: - čistící prostředky - čistící systémy.

Služby: - úklidové služby pro domácnost, firmu, restauraci. Maolobchod, prodej, e-shop: - úklidové prostředky.

Služby: -čištění a dezinfekce v nápojovém průmyslu, gastronomii, zemědělství a zdravotnictví. Dodávka, distribuce, prodej: -čistící a dezinfekční prostředky v oblasti zdravotnictví -vysoce specializované prostředky pro neurochirurgii od americké společnosti Pudenz Schulte Medical.

Čistírna, prádelna, mandl. Chemické čištění: -oděvy, -peří, péřové bundy, spací pytle -kožešiny, kůže -plyšové hračky. Praní: -rovné, tvarované prádlo. Mandlování: -rovné prádlo.

Prádelna a čistírna. Praní: -ložní prádlo pro hotely, ubytovny, pensiony, restaurace, školky -ložní a osobní prádlo pro veřejnost -přehozy a deky z dutého vlákna -péřové bundy, spací pytle a menší textilní koberečky. Samostatné mandlování, škrobení. Ruční žehlení košil a kalhot.

Práce: -stříkané tapety VARIOPAINT, ADEX, FANCOLOR -plastické a bezešvé tapety -malířské, natěračské klasické i moderní technologie -úklidové práce po malířích -nátěry a rekonstrukce fasád včetně zateplení -silikátové a akrylátové nátěry -nátěry střech -montáž žaluzií horizontální, vertikální, meziokenní, předokenní -výškové ...

Úklidové služby pro firmy: -pravidelný úklid -postavební úklid nebo po malířích -mytí oken i za pomoci horolezecké techniky -servisní a dodavatelský úklid -čištění oken, koberců, čalouněného nábytku -čištění žaluzíí, praní prádla. Byt a dům: -pravidelný úklid -generální úklid -speciální služby. Dezinfekce, ...

Úklidové práce (tel.737458028): -všeho druhu -v podnicích, firmách, nemocničních zařízeních, obchodech, bytech -úklid: -klasický, jednorázový, smluvní -předkolaudační, objektů po rekonstrukci -po malířích -včetně rekonstrukce -dle přání zákazníka. Práce řemesel (tel.737458028): -malíř, natěrač, zedník, obkladač, ...

Služby: -úklidy, čištění velkoplošných objektů ve firmách (kanceláře, haly, obchody, provozy, sklady, nemocnice) -jednorázové -celoročně smluvně -pravidelné -čištění, leštění, konzervace mramorových a ostatních ploch (PVC aj.). Vybavení firmy: -čistící stroje ADVENCY, CLARK, HYDRODEINE -průmyslové vysavače.

Deratizace, dezinfekce, desinsekce. Hubení škodlivých živočichů, ošetření dřeva před plísněmi a dřevními kazy. Hubení hmyzu. Likvidace holubů z půd. Hrubé úklidové práce. Hubení mikroorganismů.

Úklidové služby: -veškerý úklid -čištění koberců -čištění čalouněného nábytku -drátkování -broušení, lakování parket -mytí oken

Služby: -omítky (vnitřní, vnější) -zateplovací systémy -lité podlahy, potěry -malby -kolaudační úklidové práce.

Úklidové služby -pravidelné i jednorázové úklidy a různé druhy čištění - komerční objekty od menších firem až po různá administrativní a obchodní centra -jednorázové úklidy: předkolaudační úklid, postavební úklid, úklid po řemeslných prací, generální úklidy všech typů objektů atd. Technická správa a údržba nemovitostí: -úklid, zimní údržba, ...

Úklidová firma: -běžný i velký úklid kanceláří, bytu, rodinných domků, škol -mytí oken -čištění žaluzií.

Úklidové práce smluvní i nárazové. Uklízení: -kanceláře, provozní plochy a prostory -ambulance, čekárny a veřejné prostory -po stavebních pracích včetně půdních prostor -velké úklidy před nastěhováním -úklidy sutí. Technické služby: -parky včetně sekání trávy, úpravy veřejných prostranství -zametání (zametači) ulic a chodníků, venkovní ...

Služby: -čištění peří -šití přikrývek do čtverečků.

Předmět činnosti: Celoroční údržba komunikací a zeleně. Provádíme: -čištění chodníků a komunikací -zimní údržba komunikací včetně odstavných a parkovacích ploch (včetně posypu) -kropení a oplachování komunikací -odvoz odpadků -likvidace černých skládek -přistavování kontejnerů -navážení vody do bazénů -vyklízení sklepů a ...

Výškové práce: -mytí oken, fasád a žaluzií -výškové práce horolezeckou technikou -úklidové práce -odklízení sněhu ze střech -čištění okapů -nátěry a montáže ve výškách -montáže zábran proti ptactvu -rizikové kácení a prořezávání stromů ad. Činnost provádíme v lokalitách Praha, Brno, Ostrava aj. Provádíme také výškové práce Plzeň, výškové ...