Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Jsme úklidová firma zaměřená na úklid vchodů, bytových domů a panelových domů. Nabízíme také úklid kanceláří, komerčních a výrobních hal.

Hlídání dětí. Hospodyňské služby.

Práce: - malířské - natěračské - nátěry fasád, střech. Nástřiky: - omyvatelné - Gotale. Montáže: - sádrokarton - zednické práce - zateplení domu - plovoucí podlahy, koberce, PVC - úklidové práce, půjčovná strojů na úklid.

Správa a úklid nemovitostí, bytových i nebytových jednotek, společných prostor a další. Poskytovatel náhradního plnění.

Úklidové práce: - byty - firmy - komerční prostory.

Naše činnosti : - údržba komunikací a chodníků - správa a údržba nemovitostí - obchodní činnost - sprostředkovatelská činnost - terénní úpravy, výsadba a údržba zeleně - provozování kanalizace - služby se speciálními stroji - poskytování technických služeb - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - vodoinstalaterství a ...

Elektoinstalace, opravy a údržba elektrického zařízení, revize: - elektrické zařízení. Zprostředkovatelská činnost. Práce ve výškách. Práce s motorovou pilou. Úklidové práce.

Úklidové služby: - úklid firem - úklid panelových domů - úklid domácností.

Provádíme kompletní úklidové služby pro firmy, instituce, občany i živnostníky. Půjčovna strojů průmyslové čistící a úklidové techniky a prostředků značky Kärcher a další.

Nabízíme generální i pravidelný úklid domácnosti prováděný stálou hospodyní, úklid kanceláří, ordinací, obchodních a výrobních prostor, mytí oken a výloh, dveří, obkladů, čištění sedacích souprav, koberců a čalounění strojem Kärcher, strojové mytí podlah, nakupování, praní, žehlení, stěhování, hlídání dětí (služby naší chůvy), údržbu zahrad a ...

Čištění koberců a čalounění, čištění kožených sedacích souprav, celkové čištění automobilů. Půjčovna: - čistící stroje na koberce. Úklidové služby. Prodej: - drogerie.

Zpracování statických pevnostních, stabilitních a tepelných výpočtů: - statické posuzování tlakových nádob dle ČSN 690010, EN 13445. Daňové přiznání. Vedení: - daňové evidence. Úklidové práce na stavbách. Drobné bourací práce. Zemní práce: - terénní úpravy. Pomocné práce na fasádách. Pořádá: - veřejné kulturní akce a zábavy - ...

Úklidové služby: - úklid rodinných domů a bytů, nebytových prostor, kanceláří.

Úklidové služby: - úklid domácností - úklid kanceláří, firem - čištění automobilů - mytí oken, rámů, parapetů - hloubkové čištění koberců.

Bezpečnostní agentura. Služby ostrahy objektů, majetku a osob (fyzická ostraha, elektronické zabezpečení objektů, připojení na pult centrální ochrany), detektivní služby. Úklidové práce všeho druhu, komplexní údržba objektů, údržba zeleně, provádění ohňostrojů.

Ochrana objektů a osob, bezpečností poradenství, pořadatelské služby a zebezpečení akcí, autodoprava, catering, úklidové práce.

Malířské služby: - malování pokojů - dekorativní nástřiky a malby - tapetování - opravy stěn a stropů. Rekonstrukce umakartových jader. Rekonstrukce koupelen. Zednické práce. Elektroinstalace. Úklidové práce.

Úklidové služby: - okenní ríy - obložení fasád - solární panely - mytí výloh, oken - mytí žaluzií - srojové mytí oken - úklid škol, průmyslových hal - obchodů, prodejen.

Úklidové služby: - čištění koberců, čalouněného nábytku - mytí oken, skleněných ploch - pravidelný i jednorázový úklid - úklidy v bytech a organizacích - čištění vertikálních žaluzií. Stěhování: - komplexní stěhovací služby - likvidace pozústalostí - stěhování těžkých břemen.