Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Výškové práce: - stavební, přípravné a dokončovací práce. Klempířské práce. Opravy komínů. Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, desikace: - ochranná a ohnisková deratizace suterénů domů, likvidace obtížného hmyzu.

Prádelna: - praní, žehlení pro restaurace, hotely, penziony. Praní zdravotního prádla.

Úklidová firma. Zabezpečení. Kamerové systémy. Malování.

Úklidové služby: - firmy - mytí oken - čištění koberců.

Výškové práce, práce ve výškách. Natěračské práce. Klempířské práce Zednické práce. Montážní práce. Demoliční a destrukční práce. Čisticí a odklízecí práce.

Čištění a prodej koberců: - levné koberce-partiové, nové, zátěžové. Čištění: -koberce.

Úklidové práce: - domácnosti - bytové a nebytové prostory - mytí oken - strojové čištění koberců, sedaček.

Úklidové práce: - panelové domy - kanceláře - firmy. Údržba motorových vozidel.

Doprava nákladní, autodoprava. -TATRA 815 -ŠKODA 706 -LIAZ 110 -bagry -autojeřáby -autodomíchávače -dodávky. Přípravné práce pro stavby: -zemní práce a terénní úpravy -výkopové práce -průzkumné vrtné práce -odvodňování staveniště -lešenářské práce -technické rekultivace -bourací a úklidové práce.

Služby-úklid: - mytí a stírání povrchů - mopování dvouvozíkem - luxování - omytí mís, pisoáru, umyvadel, baterií, dřezů - odstranění nečistot z obkladů - doplňování hygienických dávek - leštění zrcadel, skleněných ploch - mytí oken a otírání parapetů - čištění koberců. Bezpečnostní služby: - ostraha objektů - bezpečnostně ...

Malby, nátěry, tapety. Nástřiky: -VARIOPAINT, FANCOLOR, OIKOS, GOTELE. Služby: -izolační a protiplísňové nátěry -sklenářské a výškové práce -strukturální malby -nátěry sádrokartonu a fasád -úklidové práce -silikonové těsnění do oken a dveří -tryskání. Specializovaný maloobchod.

Praní a žehlení prádla, chemické čištění, čištění a výroba péřových dek. Prodej, maloobchod: - drogerie českých výrobců.

Úklidová služba. Čištění koberců a čalounění.

Úklidové služby. - kanceářské prostory - byty a rodinné domy - družstevní vchody.

Čištění: - koberce, koberců. Půjčovna, pronájem: - čistící stroj KARCHER.

Úklid domácností. Žehlení prádla. Čištění koberců a čalounění. Čištění automobilů.

Úklidové práce. Čištění: - podlahové krytiny, koberce - čalouněný nábytek (sedačky, křesla, židle). Komplexní úklidový servis: - po malování - stavebních úpravách - panelové domy - hotely - restaurace - byty - chaty.

Komplexní úklidové služby, úklid: - kanceláře, provozy, domácnosti - čištění čalounění a koberců - mytí oken a výloh - strojové čištění a apretace podlah.

Ostraha, úklid, údržba:. - nebytové, bytové objekty.

Služby: - úklidové - čištění budov.

Bezpečnostní služba: -ostraha osob a majetku -převoz hotovosti a cenin -úklidové služby -napojení na pult centralizované ochrany.

Úklidová služba. Služby: - úklid průmyslových, komerčních objektů, kanceláří - úklid soukromých bytů, domácností - jednorázové úklidy.

Prádelna. Praní, žehlení, mandlování.

Malířské - natěračské práce. Nástřik gotele. Dekorativní malby. Antická zemina. Nátěry: - zárubně - okna - dveře - fasády AIRLESS technikou. Stěrkové a klasické omítky, obklady a dlažby. Plovoucí podlahy. Čištění koberců, čalouněného nábytku, interiéru vozidel technologií Karcher.