Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Kompletní úklidy budov, kanceláří, bytů, ...

Nabízíme služby hodinového manžela, zednické, klempířské a malířské práce, pokládání obkladů a dlažeb či běžnou údržbu domů, bytů i zahrad.

Jsme profesionální multidisciplinární firmou se sídlem v Praze, zajišťující kvalitní standartizované služby města. Efektivita naší práce spočívá především v nasazení zkušených lidí, kteří dokáží pracovat v týmu a znají současné i osvědčené postupy a technologie ze svého oboru a oborů příbuzných. Není pro nás problémem zrealizovat i rozsáhlé ...

Deratizace Dezinsekce Ochrana proti holubům Úklidové práce Údržba zeleně Protipožární nátěry

Zajišťujeme nejen praní a mandlování prádla, ale též jen třeba ruční žehlení a také vám zajistíme ušití velmi kvalitních péřových dek, polštářů a dalších výrobků z peří.

Čištění a ošetřování podlahových krytin, pravidelný a generální úklid, čištění tlakovou vodou, odmašťování a pod.. Čistíme a ošetřujeme podlahové krytiny: -bytové prostory -nebytové prostory -butiky a obchodní domy -lékařské praxe a nemocnice -sportovní haly.

Bezpečnostní služba: - ostraha majetku a osob - fyzická ostraha objektu - kombinovaná (fyzická a technická) ostraha objektu - zajištění projektů technického zabezpečení objektů - recepční a informátorské služby - fyzická ostraha, strážní služba, monitorig - elektronické zabezpečení - střežení s využitím kamerového systému CCTV - ...

Nabídka: - stálé úklidy objektů a kanceláří - úklidy soukromých rodinných domů - speciální úklidy na objednávku - mytí oken, čištění koberců atd. - generální úklidy - mimořádné úklidy pro realitní kanceláře a penziony - další speciální služby a práce dle Vašeho přání po sedm dní v týdnu.

Služby: - čištění koberců a čalounění - hodinový manžel Praha - malování bytů a nemovitostí - mytí dveří‚ krytin a těles - mytí oken a žaluzií. Úklid: - bytů - rodinných domů - činžovních domů - panelových domů - firem.

Garn Zdena Kytírová nabízí: - pánské a dámské krejčovství - šití oděvů na míru i na zakázku - úpravy oděvů šitých, pletených a kožených - pletení na zákázku - hotové výrobky - malosériová výroba - čistírna oděvů - potáhování knoflíků - ruční žehlení - mandlování - praní prádla. Úprava oděvů: - výměny zipů - zkrácení ...

Fyzická ostraha objektů - ochrana osob - bezpečnostní logistika - detektivní služby - bezpečnostní analýzy Dodávka - elektronické zabezpečovací systémy Úklidové služby

Lakýrnické práce Malířské práce Truhlářské práce Rozvody - elektrika Pokládka - podlahové krytiny Úklidové práce: po řemeslnících a pravidelné úklidy kanceláří Montáž - okna - dveře Sádrokartonářské práce - příčky, předstěny, stropy Pokládka obkladů a dlažby Rozvody vody a odpadů

-Úklidové služby -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v režimu živnosti volné Truhlářství, podlahářství

Kompletní úklid a údržba nemovitostí (kanceláře, provozní místnosti, hotely, banky, domy, byty) od mytí oken a výloh, čištění koberců, praní prádla až po zahradnický servis, provoz recepcí. Dále ostraha budov, instalatérské a stěhovací práce.

Provádíme kompletní služby v oblasti správy a údržby budov-běžný úklid, mytí oken, mytí výloh, čištění koberců a čalounění, předkolaudační úklidy, úklidy po řemeslnících.

Provádíme pravidelné, jednorázové i generální úklidy včetně zákaznického servisu.

Poskytování úklidových služeb. Prodej, servis a půjčování čisticí techniky.

Prádelna. Nabídka čištění a praní prádla včetně dopravy.

Poskytujeme služby typu hodinový manžel. Naše působnost je v regionu Praha a okolí. Zajišťujeme veškeré služby v domácnosti jako např: - výměna žárovek - oprava a výměna vodovodních kohoutků - drobné zednické práce - oprava zásuvek, světel, zvonků, antén atd. - čištění koberců, sedaček - úklid - malířské práce - montážní práce - ...

Potřebujete se zbavit škůdců? Obtěžují Vás hlodavci, hmyz, šváby, štěnice či další? Potřebujete odstranit plíseň? Kontaktujte nás. Naše společnost Vám nabízí komplexní služby v oblasti dezinfekce, dezinsekce a deratizace. Práce realizujeme v Praze, ale také v celé ČR. DDD zajistíme v místech, jako jsou zemědělské či zdravotnické organizace, ...

Prádelna, čištění oděvů. Provádíme praní a mandlování prádla. Nabízíme profesionální praní většího i menšího množství rovného prádla, pracovních oděvů i oblečení.

Jsme firma s desetiletou tradicí a zkušenostmi v oboru péče o prádlo. V naší prádelně používáme nejnovější technologie praní a sušení prádla od značky Miele. Každý přístroj je vybaven voštinovým bubnem, který zajišťuje velice šetrný přístup k prádlu a zaručuje jeho delší životnost. Prádlo zákazníků pereme vždy samostatně.

Prádelna a čistírna Krystal Praha nabízí praní prádla, čištění oděvů i žehlení, kompletní služby pro hotely, i Vaše oděvy. Prádelna Krystal to jsou komplexní služby, zpracování znečištěného prádla třídění, praní, sušení, žehlení, expedice, včetně každodenního rozvozu a svozu prádla, dle potřeb zákazníka. Provádíme rovněž drobné opravy poškozeného ...