Rekra, s.r.o.

Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Praní žehlení a mandlování prádla pro hotely, restaurace, ubytovací zařízení i soukromníky. Služby chemické čistírny. Mokré čištění i praní spacáků, péřových bund, peřin a polštářů. Rozvoz zakázek.

Nabídka úklidových služeb pro firmy i domácnosti.

kompletní návrhy a výroby kuchyňských linek přestavby bytových jader rekonstrukce bytů a kanceláří úklidové práce

Kompletní servis služeb pro domácí i zahraniční klienty. Komplexní úklidové služby: - pravidelný úklid domácnosti - úklid kanceláří, administrativních budov - mytí oken - čištění koberců - žehlení - hlídání dětí. Pro společnosti: - úklid - bankety a rauty - ubytování - pronájmy rodinných domů Pro ...

Společnost spravuje bytové a komerční nemovitosti, administrativní centra.Dále poskytuje s tím související-facility management, úklid vnitřní a vnější, zahradnické služby, likvidace odpadu, technickou údržbu budov, inženýrskou činnost.

Nabízíme úklid firem a komerčních prostor.

Úklidové služby: - úklid domácností - úklid firem - jednorázový úklid

Našim hlavním programem je zakázkové šití společenských oděvů na míru: - Pánských obleků - Pánských košil - Měřenkové konfekce - Kožených a kožešinových oděvů - Svatebních šatů. Dále nabízíme: - Úpravy a opravy oděvů z textilu, kůže a kožešin - Speciální chemické čištění kožených oděvů - Domašťování a dobarvování - Čalounění z ...

Výškové práce horolezeckou a speleologickou technikou. Čištění, opravy a nátěry fasád, instalace zábran proti ptactvu, mytí oken, kácení stromů,

Zajištění úklidu komerčních prostor.

Úklidová firma: - velkoplošný denní úklid institucí, objektů, nemocnic, hotelů, hal - pravidelné úklidy budov a jednotlivých kanceláří - jednorázové úklidy, generální úklidy - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí oken včetně rámů a praní záclon - praní textilních žaluzií ultrazvukem - mytí a očista fasád, výškové ...

Kompeltní úklidová činnost: -smluvní úklid ve školách a průmyslových objektech, kancelářích a zdravotnických zařízeních -generální úklidy -veškeré vnitřní úklidové práce, i příležitostně -úklid po malování -mytí oken -mokré čištění koberců a sedacích souprav -jednorázové úklidy -praní záclon i s pověšením ...

Prodej ručně vázaných perských koberců speciální čistírna.

Úklid kanceláří, domů a bytů včetně žehlení. Úklid po opravě a stavbě, mytí oken a čištění koberců. Strojní mytí podlah.

Zajišťování úklidového servisu v hotelích, školách, výrobních halách i rodinných domech.

Montáž a doprava nábytku: - bytového - kancelářského - kuchyňských linek. Služby: - stěhování - úklidové práce.

Komplexní služby pro Váš domov v Praze a okolí: Úklid: - generální úklidy - jednorázové úklidy - pravidelné úklidy - praní a žehlení prádla - čištění interiérů aut - opravy a údržba nemovitostí.

Úklidová služba Koberce - vysávání - vysávání elektrickým rotačním kartáčem - extraktorové hloubkové čištění - šamponování + extraktorové hloubkové čištění - čištění koberců suchou cestou - odstranění prachových roztočů a alergenů Čalounění - židle, křeslo - postel, pohovka - sedací souprava.

Komplexní úklidové sllužby.. Pravidelné i jednorázové úklidy firem a domácností.

Prádelna pro firmy i veřejnost s rozvozem. Výroba profesních oděvů na zakázku. Dodávky ochranných pracovních pomůcek, úklidových a mycích prostředků. Zakázková výroba oděvů pro hotelový personál: - profesní oděvv (v plném rozsahu-od popelky po manažery) - stolní prádla (včetně atypického stolního prádla, scartů, multonů atd.) - ...

Velkokapacitní prádelna zajišťuje praní prádla především pro hotely, ubytovny i rekreační zařízení v Praze a jižních Čechách. Součástí služeb je rozvoz a dodání do 3 dnů.