Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Služby: - prádelna - čistírna - průmyslové úklidy Údržba zeleně tel.: 602 222 246 Elektroinstalace tel.: 602 137 251 Mycí linka Provoz a údržba budov

Služby: - úklidy bytových jednotek, společných prostor, kanceláří, zdravotních středisek. Půjčovna: - čistící technika.

Služby: - čištění koberců, čalounění, interiéru aut, lodí

Společnost LUTOPOL s.r.o. realizuje topenářské, instalatérské, zámečnické a svářečské práce, a to i v rámci velkých technologických celků. Provádíme i čistící práce technologických zařízení. Služby, řemesla, práce: - čištění a úklid energetických zařízení, kotelen, strojoven, kouřovodů, kondenzátorů, chladičů vzduchu, oleje, vodíku, ...

Výkup: -automobilových katalyzátorů Práce: -vodoinstalační -elektrikářské -pokrývačské -úklidové práce -úprava a údržba travnatých ploch a zeleně

Služby: - deratizace - desinfekce, dezinfekce - asanace

Práce, řemesla, služby: - elektroinstalace - zámečnictví - otevírání bytů automobilů a trezorů - gravírování - výškové práce - opravy plochých a šikmých střech - malířské - úklidové - provádění drobných staveb - výkopové práce

Úklidové práce - úklid firem i domácností - jednorázové i pravidelné úklidy - mytí oken - čištění koberců, čalounění - úklid po malování. - údržba venkovních ploch a zahrad.

Služby: - úklidové - mytí oken - čištění koberců - mytí, čištění vozidel

Kemp., ubytování. ATC Chmelař Úštěk, Levínská 3, Úštěk . Správa a údržba nemovitostí - výroba tepla - nakládání s odpady - čištění a úklid měst.

Služby: - deratizace - dezinsekce - dezinfekce.

Čištění průmyslových objektů, potrubí, jímek a odpadů - čištění a mytí výrobních hal, nádrží, konstrukcí, výrobních strojů a zařízení v chemickém a potravinářském průmyslu, v zemědělství. Prodej čistící techniky - vysokotlaké mycí stroje.

Činnost: - čištění a mytí výrobní haly, nádrže, konstrukce, výrobní stroje - úklid venkovních a vnitřních prostor

Úklidové služby. Květinářství: Družstevní 645 tel.: 775 560 926 Školní 496 tel.: 775 560 927

Služby: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - čištění interiéru automobilů