Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Veřejná prádelna: - po-pá 7-19, so 7-12 . Komerční prádelna: - po-pá 7-15. Používáme certifikované prací prostředky opatřené značkou Ekologicky šetrný výrobek. Zaměstnáváme osoby se zdravotním postižením.

Úklidová firma. Služby: - mytí oken, žaluzií - vysávání - vytírání, mytí podlahy - vyklizení obytných, neobytných prostor. Lokalita Zlín, Otrokovice, Uherské Hradiště.

Bezpečnostní služby: - fyzická ochrana a ostraha objektů - návrhy zabezpečení, instalace bezpečnostní techniky - ochrana a ostraha majetku a objektů - zajištění ostrahy na staveništích - detektivní a strážní služba obchodních jednotek - kontrola zaměstnanců v pracovní neschopnosti, na alkohol - kulturní akce, sportovní ...

DP Clean zajišťuje úklidy obchodních domů, firem, průmyslových budov, skladovacích prostor, administrativních budov, škol, společných prostor. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru, proto v nás klienti vkládají plnou důvěru a opakovaně využívají našich služeb.

Dovoz, distribuce, prodej, e-shop, deratizační, dezinsekční přípravky, proti hmyzu, škůdcům, hlodavcům, štěnice, repelenty, lapače, pasti na myši, potkany, mravence: Hubení hlodavců: -rodenticidy - přípravky na potkany, krysy, myši -návnady -deratizační staničky, živolovky, pasti na myši a potkany Hubení hmyzu, vos, štěnic, mravenců, ...

Úklid domácností, kanceláří: - mytí oken, žaluzií - mytí podlahy - vysávání koberců - čištění čalounění, matrací - stírání prachu a nečistot z nábytku, parapetů - vynášení odpadků - kompletní úklid a dezinfekce koupelny, wc - leštění zrcadel. Hloubkové čištění profesionálním parním čističem značky Kärcher

Eshop, prodej: - lapače hmyzu - elektrická zařízení na hubení létajícího hmyzu - venkovní tepelné infrazářiče .

Služby: -úklid -zahrada -údržba -žehlení -hroby -zvířestvo -party servis.

Kompletní úklidové služby bytů a domácností v okrese Zlín. Zaměřujeme se na úklid: -kanceláří, bytů, rodinných domů, bytových domů, obchodů, administrativných budov, škol po stavebnících či po párty, ordinace Služby: -mytí oken, praní a žehlení -čištění koberců -likvidace odpadu.

Správa, údržba a pronájem nemovitostí. Technický dozor staveb. Úklidové práce. Inženýrská činnost ve stavebnictví.

Úklidová firma Služby: - úklid domů a bytů - úklid internátních a bytových domů - úklid před prodejem či pronájmem - mytí oken a žaluzií - čištění koberců a čalounění - strojové čištění podlah. - parní čištění.

Dodávka: -ozónová technologie čištění a dezinfekce bazénové vody -technologie pro úpravu vody a vzduchu ozonem -kompletní systém pro úpravu vody (ozonizaci) v bazénech. Úprava: -odpadní vody -vody v akváriích, chladících věžích. Dezodorizace: -interiérové prostory.

Prádelna Zlín - praní, mandlování, žehlení včetně rozvozu ve Zlíně a okolí: - vyprání prádla v prádelně - rozdělení prádla dle barev při praní - profesionální, ruční žehlení prádla - žehlení košil - mandlování - praní a mandlování prádla pro zdravotnická zařízení - praní, žehlení pracovních oděvů. Jsme profesionální prádelna - ...

Práce: -úklidové celoroční a jednorázové: -kanceláře, byty, ordinace, výrobní prostory, školní učebny -po řemeslnících, malířích -mytí oken, výloh, skleněných ploch Údržba: -zeleň -chodníky, komunikace -úklid sněhu Čištění: -koberce -čalounění Stěhování: -byty, stroje, těžká břemena.

Služby: -úklidy a čištění -likvidace odpadu -výškové práce -natírání -čistící rohože -protiskluzové pásky -hygienické systémy.

Úklidové práce ve Zlíně, Otrokovicích a okolí. Služby: - úklid v rodinných domech, bytech, bytových domech, firmách, kancelářích i v bytovýchů, bytů, firem, kancelářích. - praní, žehlení - pomoc s domácími pracemi pro seniory - společnost pro seniory.

Služby - správa majetku - bezpečnostní služby, ostraha - úklidové práce.

Výroba a prodej : -prostředky proti škodlivému hmyzu: -bez pesticidů -hubení pomocí atraktantů, sexuální nebo agregační feromony potravinových směsí a barevných desek.

Úklidová firma Čisto a útulno provádí jednorázový i pravidelný úklid domácností i kanceláří, ordinací. Působíme v regionu Zlín - Otrokovice Napajedla. Služby: - úklid domácností - úklid nebytových prostor - žehlNapajedla ení prádla - pomoc seniorům

Služby: - čištění koberců, sedaček a interiérů aut

Firma DERATEX, spol. s r.o. se zabývá hubením hlodavců (deratizace), obtížného hmyzu (dezinsekce), ničením choroboplodných zárodků (dezinfekce) Deratizace: -celoplošné deratizace měst a obcí, areálů a objektů podniků pro hubení potkanů, krys, myší, hrabošů, krtků, ostatních hlodavců -ultrazvukové plašiče drobných hlodavců -aerosolové ...

Služby: - úklidové - úklid domů, bytů - mytím oken - čištění koberců, čalouněného nábytku - mytí, čištění interiérů vozidel.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - čistící a úklidové prostředky - papírové role - mýdla, dezinfekce - dávkovače tekutých mýdel - úklidové vozíky, okenní a podlahové stěrky Služby: - úklidové - čištění a úklid pro organizace, firmy, sklady Prodej antikorozního prostředku Fluid Film

Prádelna. Služby: -praní prádla -mandlování -žehlení. Dopravu prádla zajistíme od zákazníka i zpět. Zajišťujeme služby pro restaurace, penziony, sportovní kluby, mateřské školky, stravovací zařízení, lékařské ordinace a zubní laboratoře z regionu Zlín, Zlínský kraj.