Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Prádelna. Služby: -praní prádla -mandlování -žehlení. Zlínský okres.

Služby: - obchodní průzkumy trhu - překlady francouzština - arabština - angličtina

Opravy silničních vozidel -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Fotografické služby -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování ...

-Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Úklidová společnost pro firmy, domácnosti i jednotlivce. Zákazníkům nabízíme komplexní a kvalitní úklidové služby. Jsme připraveni vyřešit za vás bez problémů jakýkoliv druh úklidu.

Služby - chemické čištění - odstraňování vodních usazenin, čištění potrubí - UV záření a dezinfekce vody, vzduchu.

Bezpečnostní agentura, detektivní služby: - ostraha a ochrana firemních objektů a areálů Úklidová služba: - úklid domácností, firem, nemocnicí.

Čištění koberců a čalounění britskou technologií VAX. Půjčovna strojů VAX pro čištění koberců a čalounění.

Chemická čistírna. Služby: -čištění oděvů (oděvy), kůže -rychločištění, rychločistírna. -pradelna -čisteni pracovních oděvu pro firmy

Úklidová firma. Služby: - veškeré úklidové práce - úklidové celoroční stálé i nárazové. Půjčovna: - univerzální čističe koberců, čalounění.

Zdravotně technické služby. Služby: -deratizace - hubení hlodavců -desinsekce - hubení hmyzu -desikace - hubení plevelů -desinfekce - likvidace choroboplodných zárodků -likvidace plísní včetně dřevomorky -ochrana dřevěných konstrukcí.

Práce: -nátěry fasád, střech a ocelových konstrukcí -nátěry rýn a svodů -opravy střech -spárování panelových domů -mytí neotvíratelných prosklených ploch -instalace reklamy -kácení stromů

Služby: -čištění koberců a čalounění

Úklidové služby - jednorázový, pravidelný úklid komerčních prostor - sečení trávníků a údržba zeleně. Prodej - úklidová technika

Chemické odstranění minerálních nánosů z teplosměnných ploch a technologických zařízení: -ústředního topení, kotlů, bojlerů, protiproudových ohřívačů, potrubních rozvodů teplé i studené vody, deskových vyměníků.

Úklidové služby: - úklid domácnosti, bytových prostor - kuchyně, koupelen, WC: - čištění zrcadel a skleněných ploch - mytí dřezu, pracovní desky, vodovodní baterie - čištění keramických obkladů. Nevyužíváme při práci žádnou chemii - čištění parními čističi Kärcher.

Služby: - deratizace - desinsekce - desinfekce.

Pravidelný i jednorázový úklid: - společných prostor bytových domů - ve firmách, restauracích, kancelářích. - po haváriích - po malování a steveních úpravách. Úklidové služby: - vysávání - mokré čištění koberců - mytí podlah - praní - žehlení - mytí oken - sanitace sociálních zařízení.

Prádelna, čistírna: - praní, mandlování, žehlení, čistění, impregnace - chemické čištění, praní, žehlení a mandlování rovného prádla pro jednotlivce, restaurace i penziony. - čistění a barvení kožených oděvů a motorkářských kombinéz - čištění kůže, kožešiny, záclony, závěsy, peřiny, potahy - čistíme do 3 dnů expres čištění bez příplatku.

Služby: -veškeré úklidové práce: -úklid domácností, v kancelářských - čištění koberů -zametání chodníků, odklízení sněhu -údržba budov, malování -denní domovnictví -veškeré zahradnické práce.

Mytí, čištění, údržba: -rodinné domy, chaty, chatky, altány -obchodní centra, restaurace, autobusové zastávky, veřejné prostory -odstranění grafity -anhydritové potěry rodinných domů Zlínský kraj.

Region Jižní Čechy NÁHRADNÍ PLNĚNÍ PRO FIRMY - ZPS PERSONÁLNÍ AGENTURA - AGENTURY Zaměstnáváme více než 50% zaměstnanců se změněnou pracovní schopností, to znamená, že veškerou činnost provedenou organizací s využitím těchto zaměstnanců pro zákazníka se započte pro účely výpočtu povinného odvodu do státního rozpočtu Jsme schopni ...

Čištění koberců a čalounění extrakční technologií, mokrou cestou: - tepování - mokré kartáčování koberců na vyšlapané chodníčky a zašlou špínu - vysávání.

Práce, služby, provádění: -malířské, malby interiérů, exteriérů a výrobních hal -natěračské, nátěry oken, dveří, ocelových konstrukcí, tapetování -úklidové. Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny -omítky. Realizace, zateplování: -zateplení s kompletní povrchovou úpravou -staveb, fasád.

Služby: - praní, mandlování a žehlení bytového textilu.