Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování technických služeb -Poskytování služeb osobního charakteru a pro ...

Společnost FMIB, s.r.o. se dlouhodobě zabývá poskytováním služeb facility managementu při správě nemovitostí, provozu, údržbě administrativních, ale i výrobních a nevýrobních objektů. Facility managment realizujeme převážně v Čechách a na Moravě ale také na území Slovenské republiky. Facility management - správa nemovitostí, - provoz ...

-Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování technických služeb Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Služby: - úklidové - úklid domácností, firem - mytí oken - čištění koberců, čalouněného nábytku - čištění fasád, teras. Půjčovna: - úklidová technika - vysavače - tlakové mycí stroje.

Činnost: - úklidové služby - nákladní a dodávková autodoprava - stěhování

Činnost: - úklidové služby (úklid domácností, firem, mytí oken, čištění koberců) - ruční mytí vozidel - čištění interiérů vozidel.

Společnost DASPET s.r.o. nabízí profesionální služby v oboru účetnictví v souladu s veškerou platnou účetní a daňovou legislativou. Mezi naše další činnosti patří správa, údržba nemovitostí, úklidové služby i zpracování statistického systému INTRASTAT. Sídlíme na Praze 3, naši pobočku najdete v Brně. Účetní kancelář, služby: - vedení ...

Služby: -úklidy a čištění -likvidace odpadu -výškové práce -natírání -čistící rohože -protiskluzové pásky -hygienické systémy.

Služby: -úklidy a čištění -likvidace odpadu -výškové práce -natírání -čistící rohože -protiskluzové pásky -hygienické systémy.

Služby: -úklidy a čištění -likvidace odpadu -výškové práce -natírání -čistící rohože -protiskluzové pásky -hygienické systémy.

Služby: -úklidy a čištění -likvidace odpadu -výškové práce -natírání -čistící rohože -protiskluzové pásky -hygienické systémy.

Služby: -údržba nemovitostí, denní úklid, generální a postavební úklid -mytí oken, výškové práce -čištění a renovace podlah, čištění koberců, žaluzií -údržba venkovních prostor -zajistíme ostrahu objektu.

Bezpečnostní a úklidová agentura - ochrana objektů a majetku - úklidové služby.

Služby: - úklidové - generální úklid - úklid domácností - úklid potravinářských provozů, zdravotnických a sportovních zařízení.

Úklidové služby - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění sedacích souprav, čalounění a koberců - údržba zahrad, zeleně.

Úklidové práce ve Zlíně, Otrokovicích a okolí. Služby: - úklid v rodinných domech, bytech, bytových domech, firmách, kancelářích i v bytovýchů, bytů, firem, kancelářích. - praní, žehlení - pomoc s domácími pracemi pro seniory - společnost pro seniory.

Profesionální úklidové služby: - čištění koberců a čalounění sedacích souprav, židlí, interiérů vozidel. Jednorázový nebo pravidelný úklid domu, bytu, kanceláří, společných prostor bytových domů.

Úklidová firma: - profesionální úklid bytů, domů, kanceláří i společných prostor.

Bezpečnostní služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Připojení k pultu centralizované ochrany Úklid Plastové karty - potisk Školení a rekalvalifikace v bezpečnostních službách Elektronické zabezpečovací systémy.

Bezpečnostní služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Připojení k pultu centralizované ochrany Úklid Plastové karty - potisk Školení a rekalvalifikace v bezpečnostních službách Elektronické zabezpečovací systémy

Činnost: - úklidové služby - hlídání dětí

Úklidové práce - čištění interiérů vozidel - čištění čalouněného nábytku.

Služby - bezpečnostní a dopravní značení pro bezpečné prostředí - povrchové úpravy podlah - strojové čištění podlah - úklid obchodních a administrativních prostor - symboly a značky pro bezpečný provoz

Služby: - fyzická ostraha objektů, areálů - ostraha obchodních center - pult centrální ochrany (PCO) - úklidové služby. Návrh, montáž: - kamerové systémy - poplachové systémy.