Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Poskytování komplexního úklidového servisu.

Kompletní úklidové služby. Služby: -úklidové práce - domácnosti, kanceláře, firmy -pravidelné i jednorázové úklidy -mytí oken, výloh -strojové mytí podlah -čištění koberců, čalounění -praní, žehlení, mandlování -domovnická činnost -ruční mytí automobil -čištění interiérů automobilů. Prodej, servis, půjčovna: -čistící stroje ...

Družstvo invalidů, bývalá firma Minardinis. Zaměstnáváme více jak 50% zaměstnanců se zdravotním postižením - ZTP a ve všech kategoriích naší činnosti máme vytvořená chráněná pracovní místa. Služby: - úklidová služba, hlídání areálů - kontrola a balení výrobků, která dodávají přímo výrobci, např. TOKOZ, VEBA PLYN Milevsko - mytí osobních a ...

Agentura Motýlek. Služby: - hlídání dětí v domácnostech - pravidelné, jednorázové - péče o seniory (kompletní servis) - služby pro domácnost - péče o dům a zahradu.

Mezi činnosti společnost JOHUR s.r.o. patří povrchové úpravy kovů, strojírenské práce, úklidové služby a provozujeme také agenturu práce. V těchto oblastech Vám můžeme nabídnou široké spektrum služeb a prací. Sídlíme ve městě Vysoké Mýto, okres Ústí nad Orlicí. Povrchové úpravy kovů: - pískování suché - chemické odlakování, provádíme ...

Činnost - údržba zeleně, sekání trávy - údržba vodních toků, úpravy nádrží koryt - zemní práce - sanance - malířské a natěračské práce - úklidové služby.

Úklidové služby - úklid domácnosti - mytí oken - generální úklid - nakupování.

Výuka a výcvik skupiny B, kondiční jízdy, školení řidičů referenčních vozidel, vrácení řidičského průkazu. Úklidové služby, jak v soukromé, tak i komerční oblasti, úklid rodiných domů, kanceláří, společných prostor bytových domů, mytí oken atd.

Služby: - úklidové - mytí oken - čištění koberců, čalouněného nábytku - úklid bytů, komerčních objektů - péče o zahradu.

Úklidová firma. Služby: - pravidelné i jednorázové úklidy: - kanceláře, administrativní budovy - bytové domy - obchodní plochy - školní zařízení - stavby po rekonstrukci - čištění: - chodníky, koberce a čalounění - vyklízení prostor včetně likvidace odpadu - mytí - okna, výlohy.

Úklidové práce, správa a údržba domů - úklid domů, kanceláří - mytí oken - hodinový manžel - zahradnické práce - malování.

Stavební práce: - malířské, natěračské - veškeré povrchové úpravy - dodávka staveb na klíč - zateplování, rekonstrukce fasád. Úklidové služby.

Služby: - čištění aut, vozů - čištění exteriéru a renovace laku - čištění koberce, sedačky, postele, matrace..atd.

Čistící systém: - antibakteriální odstraňování žvýkaček, antivirové odstranění nečistot z podlah, zařízení a nedostupných míst - mytí a údržba nákupních vozíků, pojízdných kontejnerů - repase a servis veškerého obchodního zařízení.

Úklidové služby - pravidelné i jednorázové úklidy domácností, kanceláří a firemních prostor - úklid bytových domů - čištění koberců a čalounění.

Činnost - facility management - event management - úklidové služby - dotační poradenství.

Úklidové služby - jednorázové i pravidelné úklidy - generální úklidy - výškové práce - mytí oken - úklid po malování.

Služby: - vyklízení bytů, domů, kanceláří, sklepů, pozůstalostí

Služby: - čištění koberců - čištění čalouněného nábytku

Výzkum, vývoj: - speciální anorganická chemie