Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BE CORRECT s.r.o.
Pokud se vám nechce řešit pravidelný úklid, svěřte jej odborníkům. Pomůžeme Vám s úklidem nejen domácností, ale také kanceláří. Získáte více času pro svou rodinu a přátelé. Naše služby zahrnují vysávání, mytí podlah, kompletní vyčištění koupelny a záchodu, setření prachu, leštění dveří a klik, umytí a vyčištění všech vnějších povrchů, umytí a ...
BE CORRECT s.r.o.
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji i Jihomoravském kraji a dalších koutech Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Služby: -péče o dům a domácnost -péče o děti -péče o seniory -správa a údržba nemovitostí

Služby: -náhradní plnění -BOZP, PO a revize -stavební práce a prodej materiálu -call centrum -digitalizace dokumentů -informační a telekomunikační technologie -velkoobchod kancelářských potřeb -velkoobchod, maloobchod pracovních oděvů -velkoobchod, maloobchod čistící prostředky -úklidové služby

Služby: - úklidové - čištění koberců - čištění všech typů prosklených ploch - údržba nemovitost - malířské práce - pokládka, renovace podlah - facility management

Služby: - správa a údržba budov - facility management

Předmětem podnikání společnosti jsou tyto činnosti: - vodoinstalatérství - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění - montáž, opravy vyhrazených plynových zařízení - opravy vyhrazených elektrických zařízení a výroba rozvaděčů nízkého napětí - zednictví - malířství a lakýrnictví - úklidové práce.

Nabídka kompletních jednorázových i pravidelných úklidů administrativních budov, nebytových prostor, bytů a bytových komplexů.

Služby pro rodinu a domácnost. Na Vaše přání Vám zprostředkujeme široký rozsah služeb týkajících se chodu Vaší domácnosti, domu, péče o Vaše děti, či péče o Vaše starší příbuzné.

Úklidová firma z Prahy, zajišťuje úklid kanceláří, bytů, hal v celé ČR.

Společnost RIVETA s.r.o. zajišťuje úklidové služby v Praze a jejím okolí. Mimo úklidové služby provádíme také údržbu zahrad a zeleně, vyklízecí práce, čištění koberců a sedaček a účetní služby. Našimi zákazníky jsou: bytová družstva, SVJ, firmy a koncoví zákazníci.

Úklidové služby - úklid venkovních, kancelářských a bytových prostor - zahradnické práce.

Malířské a lakýrnické práce. Malování bytů, pokojů, kanceláří a veřejných prostor. Natírání a stříkání fasád. Mytí fasád. Stříkání a mytí střech. Kompletní úklidové služby, úklid bytu po malířích. Pokládka plovoucích podlah a koberců. Drobné zednické práce. Malování za rozumné ceny.

Úklidová firma. Jednorázový úklid: - po řemeslnících - generální - mytí oken s rámy - mytí skleněných stěn - čištění koberců a čalounění na mokro

Správní a úklidová firma, která Vám nabízí úklidové služby v oblasti kanceláří a škol, průmyslových podniků, úklid obchodních prostor, úklid hotelů a penzionů, úklid panelových domů, úklid rodinných domů a bytů, kulturních a sportovních zařízení.

Úklidové služby Technická správa Ostraha Recepce Údržba zeleně Technický audit

Provádíme úklid a čištění oken včetně výloh.

Strojní úklidové služby: -čištění všech druhů podlahových ploch, suchým nebo mokrým procesem. Hliníková pojízdná lešení: -prodej, pronájem, montáž -lešení je zhotoveno z hliníkových slitin rámového typu, je pojízdné na kolečkách opatřených brzdou a závity na vyrovnání terénu a lze jej postavit i na schodech.

Služby: -úklidové -údržba zahrad -správa budov

Úklidová služba: - úklidové práce - úklidy bytů, domů a kanceláří, průmyslových prostor, mytí oken, voskování podlah Čištění - koberců.

Naše stavební firma poskytuje služby: - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů, rodinných domů - elektrikářské práce - instalatérské práce - montáž sádrokartonů - malířské práce - výměna větších spotřebičů - údržbářské činnosti - úklidové služby - stavba, zateplení rodinné domy.

Provádíme čištění a úklid bytů, kanceláří a nebytových prostor.