Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji i Jihomoravském kraji a dalších koutech Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
BE CORRECT s.r.o.
Pokud se vám nechce řešit pravidelný úklid, svěřte jej odborníkům. Pomůžeme Vám s úklidem nejen domácností, ale také kanceláří. Získáte více času pro svou rodinu a přátelé. Naše služby zahrnují vysávání, mytí podlah, kompletní vyčištění koupelny a záchodu, setření prachu, leštění dveří a klik, umytí a vyčištění všech vnějších povrchů, umytí a ...
BE CORRECT s.r.o.
Ochrana majetku a osob Pečovatelská služba Úklidová služba

Rekonstrukce: - koupelnová jádra Práce: -malířské -úklidové

Služby: -pečovatelské -hlídání dětí -výpomoc v domácnosti -běžný úklid -obstarání nákupů -zajištění doprovodu

Služby: -správa nemovitostí -úklidové práce -praní prádla -čištění koberců a čalounění Práce: -vodoinstalatérské -zednické -podlahářské -malířské -izolační -rekonstrukce

Služby: -facility management: -správa budov. -úklidové, bezpečnostní služby. -autodoprava. -stěhování. -skladovací služby.

Komplexní úklidové služby: - kanceláří, hal, skladů, nemocnic, škol, domácností - strojové čištění koberců a čalounění - mytí oken a skleněných přepážek - mytí a čištění osvětlení interiérů.

-Praní, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží

Generální, běžný a jednorázový úklid bytů a firem, úklid listí, sněhu (pohotovost), údržba zeleně .Drobné zednické práce. Ruční výkopové práce, bourací a malířské práce.

Bezpečnostní a detektivní agentura.

- Zprostředkování obchodu a služeb. - Velkoobchod a maloobchod. - Poskytování služeb pro rodinu a domácnost. - Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží.

Kompletní výstavby a rekonstrukce rodinných a bytových domů - bytových jader - plotů - bazénů - zámkových dlažeb aj.

Služby: -bezpečnostní agentura. -instalace kamerových systémů. -úklidové služby. -správa, údržba nemovitostí.

Kompletní úklidy budov, kanceláří, bytů, ...

Nabízíme služby hodinového manžela, zednické, klempířské a malířské práce, pokládání obkladů a dlažeb či běžnou údržbu domů, bytů i zahrad.

Jsme profesionální multidisciplinární firmou se sídlem v Praze, zajišťující kvalitní standartizované služby města. Efektivita naší práce spočívá především v nasazení zkušených lidí, kteří dokáží pracovat v týmu a znají současné i osvědčené postupy a technologie ze svého oboru a oborů příbuzných. Není pro nás problémem zrealizovat i rozsáhlé ...

Deratizace Dezinsekce Ochrana proti holubům Úklidové práce Údržba zeleně Protipožární nátěry

Čištění a ošetřování podlahových krytin, pravidelný a generální úklid, čištění tlakovou vodou, odmašťování a pod.. Čistíme a ošetřujeme podlahové krytiny: -bytové prostory -nebytové prostory -butiky a obchodní domy -lékařské praxe a nemocnice -sportovní haly.

Bezpečnostní služba: - ostraha majetku a osob - fyzická ostraha objektu - kombinovaná (fyzická a technická) ostraha objektu - zajištění projektů technického zabezpečení objektů - recepční a informátorské služby - fyzická ostraha, strážní služba, monitorig - elektronické zabezpečení - střežení s využitím kamerového systému CCTV - ...

Nabídka: - stálé úklidy objektů a kanceláří - úklidy soukromých rodinných domů - speciální úklidy na objednávku - mytí oken, čištění koberců atd. - generální úklidy - mimořádné úklidy pro realitní kanceláře a penziony - další speciální služby a práce dle Vašeho přání po sedm dní v týdnu.

Služby: - čištění koberců a čalounění - hodinový manžel Praha - malování bytů a nemovitostí - mytí dveří‚ krytin a těles - mytí oken a žaluzií. Úklid: - bytů - rodinných domů - činžovních domů - panelových domů - firem.

Fyzická ostraha objektů - ochrana osob - bezpečnostní logistika - detektivní služby - bezpečnostní analýzy Dodávka - elektronické zabezpečovací systémy Úklidové služby