Nemáte čas na úklid? Využijte úklidové služby zahrnující mytí oken, schodišť a zrcadel, čištění koberců, podlah i sedaček, utírání prachu, žehlení, mytí nádobí, generální úklid koupelny a kuchyně, desinfekci a impregnaci povrchů a další potřebné služby.

BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Společnost BAVA servis Staré Město poskytuje úklidový servis na profesionální úrovni pro zájemce ve Zlínském kraji a z dalších koutů Moravy. Zajišťuje 7 dní v týdnu služby spojené s provozem nemovitostí. Kompletní úklidové služby zajistí pro výrobní firmy, kanceláře i ordinace - jednorážově i pravidelně. Jde o práce v interiéru i exteriéru - dle ...
BAVA servis s.r.o. - specialista na úklidové služby pro firmy
Služby: - stěhování - vyklízení domů, bytů, sklepů - bourací práce.

Služby: - asistence pro firmy, soukromé osoby - zasupování na úřadech - úklid domácnosti - hlídání dětí - zajištění lékařských prohlídek - pořádání konferencí, večírků pro firmy, rodinných oslav - zajištění vstupenek, zájezdů.

Jsme úklidová firma zajišťující komplexní nabídku úklidových služeb na území Prahy. Nabízíme stoprocentní spolehlivost, propracovaný systém kontroly kvality a vysoký standard služeb. Provádíme úklid komerčních objektů, kanceláří a bytových domů. Zajišťujeme dodávku hygienického materiálu.

Správa nemovitostí Úklidová služba

Nabízíme hubení škůdců (deratizace, dezinsekce, dezinfekce), ochranu proti holubům a vyklízení včetně rizikových úklidů. Ručíme za úspěšné vyhubení škůdců i kvalitu všech poskytovaných služeb.

Společnost KD Pragma, a.s. byla založena v roce 1998, kdy navázala v podnikatelské činnosti na společnost Pragma s.r.o. působící na trhu od roku 1996 se stejným předmětem podnikání. Je specializovanou společností, jejímž hlavním předmětem podnikání je zajištění technického a energetického provozu budov a úklidových prací. Činnost zabezpečuje ...

Poskytování komplexního úklidového servisu.

Úklidová firma. Služby: - pravidelné i jednorázové úklidy: - kanceláře, administrativní budovy - bytové domy - obchodní plochy - školní zařízení - stavby po rekonstrukci - čištění: - chodníky, koberce a čalounění - vyklízení prostor včetně likvidace odpadu - mytí - okna, výlohy.

Úklidové služby - pravidelné i jednorázové úklidy domácností, kanceláří a firemních prostor - úklid bytových domů - čištění koberců a čalounění.

Činnost - facility management - event management - úklidové služby - dotační poradenství.

Úklidové služby - jednorázové i pravidelné úklidy - generální úklidy - výškové práce - mytí oken - úklid po malování.

Služby: - vyklízení bytů, domů, kanceláří, sklepů, pozůstalostí

Služby: - čištění koberců - čištění čalouněného nábytku

Služby: - stěhování - malování - úklid

Činnost: - úklidové služby - úklid kanceláří - ruční, strojní údržba komunikací - likvidace černých skládek - odstraňování graffiti - zahradnické práce.

Úklidové služby: - úklid domů, kanceláří - mytí oken - čištění koberců, sedacích souprav - údržba zeleně.

Práce: - úklidové - úklid bytových domů, kanceláří - údržba zeleně.

Služby: - úklidové - pravidelný, jednorázový úklid domácností, kanceláří - hlídání dětí.

Pracovní a úklidová agentura - zajištění stavebních pracovníků, brigádníků - kompletní úklidové služby, pravidelné a jednorázové úklidy firem, kanceláří a domácností.

Činnost: - správa a údržba nemovitostí - úklidové služby - zahradnické služby - bezpečnostní služby - údržba komunikací - realitní činnost - agenturní činnost - BOZP a PO

Úklidové služby - outsourcing housekeepingu pro hotely - generální úklidy nemovitostí - mytí oken - úklid kanceláří a administrativních budov. Ostraha objektů.