Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Vydavatelství, nakladatelství..

Právní informační systém ASPI(právní předpisy ČR a EU, literatura, judikatura). Nakladatelství a vydavatelství odborné literatury a časopisů.

Česká tisková kancelář (ČTK) je národní tisková a informační agentura, jejímž posláním je poskytovat objektivní a všestranné informace pro svobodné vytváření názorů.

Nakladatelství - populárně naučná literatura.

Služby: - zajištění technického řešení internetového vysílání více než 80 FM a internetových rádií - streaming rozhlasové vysílání

Vydavatelství odborných šanonů a CD-ROMů pro firmy a podnikatele, které sledují změny právních předpisů..

Služby: - finanční plánování

Vydavatelství - časopis Plastic Planet pro modeláře.

-Poskytování technických služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a ...

Vydavatelství Business Media CZ s.r.o. působí na českém trhu víc jak dvacet let. V naší nabídce naleznete převážné odborné tituly z oborů architektury, stavebnictví, průmyslu nebo dopravy. Mezi populární tituly našeho vydavatelství také patří katalogy a časopisy z oblasti auto-moto, bydlení či publikace pro autoškoly. Do našich aktivit patří i ...

-Vydavatelské a nakladatelské činnosti -Reklamní činnost a marketing

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Výuka jazyků

Služby: -správy Internetových a intranetových aplikací -příprava a evidence smluv -docházkové a knihovní aplikace

Služby: -copacking, logistika -výroba POS a POP materiálů -technologie tisku: ofsetový tisk, digitální tisk

Vydavatelský podnik se schopností rovněž nabídnout související redakční a polygrafické práce. Zajišťujeme veškeré PR služby, zaměřujeme se na komunikaci s médii a přípravu tiskových zpráv.

Freundschaft -vydávání časopisu pro výuku Němčiny na základních a středních školách -jazykové kurzy

Vydavatelství deníku Právo.

Astrosat je vydavatelství vysokonákladových časopisů a supplementů pro celostátní a regionální deníky. Stěžejní paletu TV guidů doplňují lifestylové tituly. Jsme etablované vydavatelství s 16letou tradicí na našem trhu, které se nadále dynamicky rozvíjí.

- vydavatel časopisu Vodácký magazín.