Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Vydavatelství - ODHADCE A OCEŇOVÁNÍ Certifikace osob v oboru odhadce majetku pro oceňování staveb a pozemků, podniků, technologických celků, cenných papírů, movitých věcí a nehmotného majetku

Vydavatel časopisu Dr. Trenér, manažerství osobních tréninků, sestavování individuálních cvičebních a stravovacích programů, profesionální masáže..

Vydavatel týdeníku Prager Zeitung a čtvrtletníku Magazin Wirtschaft..

Poskytování služeb grafického a foto studia. Nabídka knihtisku, ofsetu a digitálního tisku. Prodej a potisk reklamních předmětů.

Nakladatelství. Internetový obchod: - knihy z vlasní produkce

Vydavatelství, nakladatelství, expedice: - časopisy: - Průvodce pracovněprávními předpisy - Národní pojištění - Sbírka zákonů ČR - Účetnictví - Metodické aktuality Svazu účetních - Praxeologické publikace - Odborné publikace - Dětská literatura. - knihy: - Praxeologické publikace - Odborné ...

Kartografické centrum, vydavatelství. Výroba, služby: - tematické mapy ČR - turisticko - informační mapy regionů - atlasy pro ZŠ a SŠ.

Vydavatelství úředních tiskopisů. Vydávání a distribuce hospodářských a úředních tiskovin pro: - finanční úřady - soudy a notářství - pracovní úřady - instituce sociálního zabezpečení - celní úřady.

Vydavatelství, distribuce: - filmy na DVD.

Promotérská společnost realizující sportovní marketing. Pořádání kulturních a společenských akcí, promotion. Vydavatelství, velkoobchodní a maloobchodní prodej CD, DVD, VHS a MC.

Vydavatelství. Nabídka záznamů divadelních inscenací na videokazetách a DVD.

Firma vydává zdravotnické publikace jak pro odbornou, tak pro širokou veřejnost.

Vydavatelství potravinářských periodik.

Nakladatelství Primus Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - knihy, knihkupectví - učebnice

Vydavatelství odborných časopisů a publikací.