Proces vydání knihy umožňují knižní vydavatelství, která nabízí jazykové korektury textu děl, cenové kalkulace, grafické služby ale také marketingové služby, především prodej knih a jiných uměleckých děl, odborných publikací a ostatních žánrů.

Prodej přírodních doplňků stravy pro zdraví, energii, krásu a harmonii -BIO MORINGA červená z Tenerife - jediná evropská kvalita -probiotikum Bacillus subtilis proi plísním a škodlivým bakteriím ve střevě - telomeráza pro pevné zdraví a omlazení organismu -Behenový olej - pro zdravou a krásnou pleť: nejlepší zdroj hormonu ZEATINU Časopis ...

Vydavatelství a nakladatelství RATIO

Nakladatelství - vydává: - knihy - kalendáře - zápisníky z oboru myslivosti Prodej - CD a MC s loveckou hudbou Prodej - myslivecké oblečení a doplňky

Vydavatelství tiskopisů - vydavatelství účetních dokladů a tiskopisů.

Vydavatelství Sahara Výroba, tisk: - kalendáře - diáře - dobové kresby - pohlednice - novoročenky - katalogy, prospekty, letáky.

Nakladatelství - vydávání knih, regionální literatury, žánrově se orientující hlavně na literaturu faktu a knihy pro děti.

Vydavatelství: - regionální časopis Kamelot.

Služby: - nakladatelství - zkoušky profesní kvalifikace Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky.

Vydavatelství knižních i elektronických publikací o financích, hospodaření, moderních postupech řízení firem, systémovém myšlení.

Nakladatelství krásné literatury.

Ateliér Longin Služby: Grafické zpracování tiskovin: -letáky. -katalogy. -kalendáře. Tisk: -sítotisk. -malonákladový digitální tisk. -velkoformátový plnobarevný tisk. DTP studio: -barevné retuše. -scanování fotografií. Pronájem: -velkoplošné billboardy.

Internetový obchod - odborná literatura Nakladatelství a vydavatelství - odborná literatura

Nakladatelství, e-shop: -literatura Orientu. -učebnice orientálních jazyků.

Vydávání, distribuce: - české výukové encyklopedie a hry

Tisk - vizitky - letáky - formuláře - brožury - knihy - výsekové desky Vydávání - reklamní a inzertní noviny

Čáslavské noviny: - měsíčník městského úřadu

Vydavatelství deníku Právo.