FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
GYMPRA - Gymnastická Akademie Praha z.s. je sportovní klub, který se zabývá gymnastikou pro děti i dospělé. Nabízí širokou škálu kurzů, táborů, soutěží a akcí, které jsou zaměřeny na rozvoj pohybových dovedností, zdraví a zábavy. GYMPRA má profesionální trenéry, kteří se věnují každému cvičenci individuálně a podle jeho věku a úrovně. GYMPRA ...

Střelnice Poušov: -střelba - objednávky 2 dny předem, poplatek 75, -Kč -půjčovna zbraní (pro použití v areálu) -výcvik pro občany bez zbrojního pasu.

Rubena je tradičním českým výrobcem pryžových, pryžo-kovových a pryžo-textilních výrobků již od roku 1908. Jsme silným partnerem se schopností dodávat komplexní řešení od vývoje, designu, až po samotnou výrobu napříč širokým výrobním portfoliem. Vývoj, výroba a prodej: - pryžové a gumárenské směsi z klasických kaučuků - technická pryž ...

Internetový obchod s vysoce módními dámskými jednodílnými i dvojdílnými plavkami.

Společnost OUT - SPORT s.r.o. provozuje eshop se sportovními oděvy.

Společnost GuMi Athletic Equipment s.r.o. prodává potřeby pro atletiku.

Sportovní výchova dětí a mládeže. Fotbalový klub.

Internetový obchod, prodej, eshop, e-shop: - ochranné pracovní a bezpečnostní oděvy - pracovní bezpečnostní obuvi - sportovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky, úklidové pomůcky - montérky pro děti i dospělé - bezpečnostní značení. Čištění, úpravy oděvů. Potisk textilu.

Provozovatel internetových obchodů - QRSHOP.cz a ESHOP-ROHOZE.cz. Nabízíme odborné poradenství a kvalitní zákaznický servis.

Sportovní kurzy, aerobic, jóga, pilates a příprava zumby.

Prodej, e-shop: - oblečení, obuv a doplňky ADIDAS - čepice - tašky - batohy - ponožky.

Provoz fitness centra. Prodej doplňků stravy, iontové nápoje.

Bazar -potápěčské potřeby Kurzy -potápění Potápěčský klub.

Prodej: -sportovní potřeby -zbraně -střelivo -rybářské potřeby.

Sportovní služby v oblasti volnočasových aktivit. Služby: - pro hráče, trenéry a kluby všech věkových kategorií, všech kategorií výkonnosti - pořádání fotbalových kempů, táborů a různých druhů tréninku (fotbalové kempy, tábory, tréninky).

Maloobchod, e-shop: -Unpro.cz -fotbalové štulpny -v různých velikostech, barvách a provedení -hokejové štulpny -kvalitní materiál -možno dodat s logem sponzorské firmy nebo klubu.

Tenisová škola MK. Služby: - systematické vyučování tenisu - pravidelné turnaje - tréninky pro dospělé i děti už od šesti let věku - minitenis, tenisková školička - tréninky dětí probíhají formou zábavy a soutěží - rekreační tenis - profesionální přístup. Prodej, e-shop, internetový obchod: - tenisové vybavení - příslušenství ...

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti fitness a pilates.

Prodej, e-shop doplňky výživy pro fitness: -aminokyseliny, anabolizéry -dietní nápoje, iontové nápoje -kloubní výživa -kreatin - Creatin -proteiny, sacharidy -spalovače tuku -stimulanty, tyčinky -vitamíny, minerály -ostatní výživa -sportovní doplňky, nářadí -rukavice, opasky -adaptéry, jednoručky -velké činky, lavičky ...