Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Maloobchod, prodej, e-shop: - sportovní potřeby - lyže, běžky - sportovní oděvy - outdoorové vybavení - potřeby pro fotbal - cyklistické oblečení, helmy.

Cyklo-Sport Zelenka Pavel Maloobchod, prodej: -kola -doplňky pro cyklistiku -sportovní doplňky.

Společnost Blade Science s.r.o. má ve svém sortimentu příslušenství k bruslím na led.

Velkoobchod: -hračky, společenské hry -sportovní zboží -papír, papírenské výrobky -drogerie.

Firma Woodboards je český výrobce prémiových dřevěných balančních desek. Prodej balančních desek a výhodných setů s balančním válcem, tak i Rehabem 360. Doplňkový prodej oblečení a tašek na dřevěné balanční desky.

Fitness centrum, posilovna. Osobní trénink i skupinový osobní trénink. EMS trénink - Bodytec. Lekce s pásem Better belly. Skupinové civčení: - kruhový trénink - jumping - tabata - fitbox - střed těla - DNS.

Lanové centrum-moderní 3D bludiště v přístavišti Baťova kanálu. Návštěvníci zde najdou vysoké domečky válcového tvaru, z nichž vybíhají lávky chráněné sítěmi. Dále se mohou těšit na Zábavné překážky mezi lávkami symbolizují vodní svět – proběhnout se můžete skrze lekníny, rybí hejno, chaluhy nebo rybářskou síť.

Tělocvična Gnesis EMS Zlín. Fitness centrum - cvičení s využitím elektrické stimulace svalů. Za 20 minut cvičení 1x týdně dokáže zpevnit celé tělo.

Cyklosport. Prodejna, půjčovna, servis kol. Půjčovna elektrokol. Oprava, servis: - jízdní kola - všechny druhy. Prodej: - jízdních kol značek DEMA, SUPERIOR, GHOST... - náhradní díly a cyklodoplňky - funkční prádlo MOIRA.

Výroba, prodej, obchod: -sportovní potřeby, vybavení, zboží -sportovní, cestovní, turistické a reklamní tašky, taška, batohy -vaky (obaly) na lyže, lyžařskou, lyžařská obuv a snowboardy - certifikované plovací vesty, vesta ( -pro děti i dospělé -velikosti S-M L-XL XL-XXL -tréninkové, tréninková halena, haleny -cykloturistika, ...

UWCL s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu jízdních kol a jejich servis.

Jiří Hráček se zaměřuje na prodej dámských, pánských a dětských plavek.

Lyžařský areál Zadov: -sedačková lanovka -lyžařské vleky na Zadově a Nových Hutích -dětské lyžařské vleky -pravidelně upravené sjezdové a běžecké tratě v délce 80 km. Lyžařská škola: -kurzy lyžování a snowboardu -pro děti i dospělé -školka - opatrovací služba. Ubytování: Chata Churáňov, tel.:388428219.

Sportovní zařízení. Český svaz tělesné výchovy.

V plaveckém stadionu Podolí ČSTV jsou k dispozici tato zařízení: vnitřní 50 metrový bazén venkovní 50 metrový bazén venkovní 33 metrový bazén venkovní dětské brouzdaliště venkovní tobogán s dojezdovým bazénem pára (v ceně vstupu do bazénu) sauna (pro ženy, pro muže, společná) solárium.

Český svaz tělesné výchovy. Jihomoravské krajské sdružení ČSTV.

BIKE SERVIS. Prodej, oprava, servis: -jízdní kola, bicykly -cyklistické doplňky -náhradní díly -boty s kolečkem. -odrážedla, koloběžky Služby, čištění: -koberce -sedací soupravy, sedačky -interiéry aut -čalounění

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Organizování sportovních soutěží -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost a marketing -Pronájem a půjčování věcí movitých -Maloobchod motorovými vozidly ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti Poskytování tělovýchovných a sportovních ...

Prodej, eshop i kamenná prodejna. Rybářské potřeby: -pruty -navijáky -nástrahy a návnady -jiné rybářské potřeby -servis pro zákazníky. E-shop, internetový obchod.

Provoz sportovních hřišť. Prostředí pro sportovní soustředění sportovních klubů, firemní akce nebo sportovní kempy. Kompletní služby spojené s ubytováním, stravováním a pronájmem sportovišť. K dispozici: -tartanový povrch, čtyřdráha, doskočiště, basketbal, nohejbal -hřiště s umělým i přírodním trávníkem -futsalové hřiště v ...