Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Studio pro ženy. Služby: - posilovna (fitness centrum): - trenažéry - běžeký pás, orbitrek, Kettler spiningové kolo, steper - posilovací stroje - infrasauna - solárium: - horizontální solárium UWE BLACK Power V 12i - obličejové výbojky - prodej solární kosmetiky - pneuven (přístroj na sekvenční tlakovou drenáž, ...

Fittness centrum Training and Café. Služby: -fitness, posilovna -více než 30 posilovacích strojů -osobní trenéři -velká aerobní zóna s běžeckými trenažery -pilates, jóga, fyzio jóga, cvičení s Charlesem -TRX -slevy pro studenty atd - káva, občerstvení, - výživové poradenství, doplňky výživy. Systémové a fyzio kruhové tréninky.

Studio Bikram hot jógy v Olomouci. Cvičení probíhá v místnosti s vyšší okolní teplotou.což má pozitivní vliv na prokrvení organismu a podporuje jeho samočištění. Hot jóga je jedinečné cvičení se silnými pozitivními účinky na fyzickou i psychickou stránku těla.

Tenisové kurty. Golf Indoor. Atrakce pro děti. Wellness. Fitness. Hipoterapie.

Centrum zdraví Bohuňovice: - krytý plavecký bazén - tobogán - dětský bazén - teplý bazén - posilovna, fitness, fitcentrum - sauna - parní lázeň - solárium - masérské služby - plavecký výcvik, - občerstvení.

klimatizovaná posilovna v centru Zlína. Lokální kryoterapie. Prodej: - doplňky stravy - vitamíny.

Fitness centrum Fitness Podbaba má za sebou dlouholetou úspěšnou tradici. a nově vertikální solárium. Posilovna je rozdělena na tři na sobě navazující části. K rozehřátí organismu je pro Vás připravena cardio zóna s rotopedy, stacionárními koly, běhacími pásy, steppry a nově strojem WAVE (bruslení ve čtyřech různých polohách) a to vše od ...

Fitness centrum: -osobní trenér -posilování -poradenství -redukce hmotnosti -nárůst svalové hmoty a síly -formování postavy -zlepšení kondice, zdraví -tréninky sportovců -prevence a rehabilitace, regenerace organismu -posilování dětí, senior, outdoor. Průjezd naproti Pizza parkingu.

Rehabilitace, fitness - cvičení skupinové i inividuální - sportovní kurzy. Provozovna Stará Role Závodu míru 582/3 360 17 Karlovy Vary

Fitnes centrum - osobní trenér a výživový poradce - kurzy cvičení pro děti i dospělé.

Fitness centrum v Plzni na Borech se službami osobního trenéra. Součástí služeb fitness centra je internetový obchod zabývající se prodejem sportovní výživy značky MaxxWin.

Služby: - fitness - jumping - walking - joga - pilates

Volcano Health Club je zcela novým, netradičním projektem pro zdraví a krásu a v Česku se stal naprosto ojedinělým. Kromě široké palety špičkových služeb v oblasti fitness, spa a wellness, nabízí Volcano Health Club jako první klub v ČR inovativní technologii Kinesis.

Služby: -cvičení na stolech Slender You. -solárium.

Fitness služby - posilovna - fitness trenér - zumba - jóga.

Osobní trenérka fitness - posilování - tvarování a zpevnění postavy - individuální trénink - sestavování stravovacího plánu - poradenství přes výživu a doplňky - regenerační a uvolňovací cviky.

Služby: - fitness - posilovna - solárium - masáže

Sportovní centrum: -bazén -finská sauna -posilovna.

Služby: - fitness - posilovna - biosolárium - masáže

Služby - posilovna - cvičení pod vedením trenérů - box, thai box - zumba - masážní stroje.