Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Relaxační studio: - solárium, - posilovna, - spinning, - sauna, - masáže, - kosmetika.

Nabízíme provoz fitness centra s posilovnou, bazénem, vířivkou, saunou, soláriem a masážemi.

Wellness centrum. Masáže, skupinová cvičení, osobní tréninky, kineziotaping a cvičení sm systém. Mimo to nabízíme různé aktivity pro maminky s dětmi: cvičení a miniškolku. Vyberete si u nás z celé řady aktivit, během kterých se o vás budou starat profesionální lektoři a maséři.

Sportovní studio lekce -kickboxu -aerobicu Prodej -oděvy a vybavení pro bojové sporty

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Pronájem a půjčování věcí movitých Zprostředkovatelská činnost Poskytování tělovýchovných služeb.

Aerobic pro širokou veřejnost. Pilates.

Osobní trenér s nabídkou cvičení aerobiku a spinningu, speciálních cvičení s váhou vlastního těla Gravity, bodystylingu a expander fitness.

Sportcentrum. Víceúčelová sportovní hala: -tenis -badminton -volejbal -basketbal -florbal -sálová kopaná -házená. Bowling. Kuželna. Stolní tenis. Sauna. Masáže. Vana. Solárium. Skotský střik. Posilovna (fitness). Squash. Kulečník.

Kosmetika Manikúra Solárium - turbosolárium Fitness centrum - posilovna Sauna - parní lázeň Sportovní a relaxační masáže.

Cvičení aqua aerobicu - lekce pro veřejnost v Praze. Psychologické poradenství.

Aerobic studio ENDORFIN Liberec je sportovní studio v centru Liberce s šestiletou tradicí. Nabízí široký výběr kvalitního cvičení pro ženy, příjemné prostředí a rozumné ceny. Jako první v Liberci nabízíme fitness novinku BOSU, ZUMBU a FLEXI-BAR, dále AEROBIC s POSILOVÁNÍM, POWERYOGU, KRUHOVÝ TRÉNINK, SLOWTONING, FITBALLY, PILATES, BODYSTYLING, ...

Fitcentrum, posilovna: - více než 600m2 - rozsáhlá aerobní zóna s profi stroji - zkušení trenéři - boxovací pytle. Spinning. Boulderingová stěna. Aerobic. Fitness bar. Pilates. Jumping.

Posilovna a cardio Spinning Alpinning Pedikúra, manikúra Sportovní výživa Solárium Kosmetický salón

Osobní trenérka fitness Pořádání - školící akce Poskytování - psychologické poradenství pro sportovce

Fitness cvičení pro maminky s dětmi - cvičení pro těhotné - pohybové akce Kurzy - první pomoc

Bowling a bowlingové centrum. Solárium. Squash. Fitness. Sauna. Restaurace. Sportbar. Masáže.

Provoz fitness centra s posilovnou, sálem pro aerobik, saunou a soláriem. Masérské služby.

Fitness používající metodu EMS, díky níž je cvičení intenzivnější a účinky jsou vidět ve velmi krátkém čase. Samotné cvičení trvá 20 min. a jeho účinek je 10x efektivnější než cvičení ve fitness centru. Metoda je šetrná ke kloubům a vazivovému aparátu, vhodná pro všechny věkové kategorie.

Nové FitnessCentrum v Holešově nabízí: - posilovnu - běžěcký pás - crossové trenažéry - cyklo trenažéry - steppery a rotopedy - nealko bar - prodej výživových doplňků a permanentky - dětský koutek.