Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Nabízíme Vám služby našeho moderního sportovního areálu, který zájemcům všech věkových kategorií nabízí široké možnosti sportovního i odpočinkového vyžití. Náš sportovní areál Rybníček najdete v okrese Uherské Hradiště ve Starém Městě. K dispozici je vytápěná hala, venkovní kurty na tenis a badminton, in-line brusle, florbal, stolní tenis, ale ...

Služby: - skupinové Fitness programy pro ženy, muže, teenagery, děti a rodiče s dětmi od narození - redukční kurzy a pobytové programy - školící programy pro instruktory fitcenter, poradce pro výživu a zdravý životní styl - výživová poradna - Wellness procedury - solárium - kosmetika, depilace, manikúra

Pomáhám lidem správně se stravovat a správně cvičit. Stravou a cvičením ze zabývám již několik let a po dobu své praxe s klienty jsem předal své zkušenosti stovkám z nich a pomohl jim tím dosáhnout jejich cílů. Můžeš mě kontaktovat a já ti pomůžu dosáhnout tvé.

Moderátor, specialista komunikace, osobní fitness a běžecký coach. Moderování: - plesy, maturitní plesy - módní přehlídky, reklamní akce - tiskové konference, dětské dny, běžecké závody, roadshow, atd. Fitness lekce: - fit kruháč - fasciální relaxace - H.E.A.T.

Opravy a osobní automobily Fitness centrum Zednické práce Školící a vzdělávací středisko Hudební produkce (kapela BERTO) - konferování

Studio zdravého pohybu: - Heat program - Schwinn cycling - Funkční trénink - osobní trénink

Výživové poradenství dle výsledků InBody Cvičení: - pilates - body in balance - cvičení po porodu - rehabilitační balanční cvičení s overballem, s gymnastickým míčem, rollerem, Bosu - individuální plán.

Služby: - výživové poradenství - osobní trenér - posilovna

Hokejová akademie. Bruslící pás pro zdokonalení techniky bruslení. Suchý led pro zdokonalení techniky hole, střelby. Fitness centrum: - posilovací stroje - cardio zóna.

Služby: - posilovna - solárium - masáže - prodej sportovních doplňků

- osobní trenér - redukce hmotnosti - nárůst svalové hmoty - poradenství - doplňky stravy

Služby: - tenisový a sportovní areál - tenisová škola - badminton - jóga a fitness - taneční škola - restaurace

Kurzy a individuální lekce Spirální stabilizace páteře SM systém, Jógy a Slackline. Při výuce vycházím z poznatků vývojové kineziologie a čerpám ze zkušeností získaných dlouholetým vedením skupinových lekcí a individuálních terapií. Kurzy a individuální lekce: - SM systém - jóga - slackline.

Tělocvična, kurzy: - posilovna - thaibox - box - WorkoutBoxing - kondiční box - kruhový trénink - grappling - kick box aerobic - miniboxing.

Spor park Rybníček. Sportovní areál: - 5 antukových tenisových kurtů - dva kurty na minitenis - cvičná tenisová stěna - 3 tenisové kurty v multifunkční hale - 4 badmintonové kurty v multifunkční hale. Fit studio. Sportovní miniškolka. Dětský koutek s pískovištěm. Sporty: - floorball - badminton - inline ...

Sportovní zařízení: - posilovna - spinning - jóga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.

Fitness centrum: - pilates - tabata - spinning - SM systém - jóga - cvičení pro seniory.

Prodej - doplňková sportovní výživa Bar s občerstvením Fitness centrum - posilovna Sauna s bazénkem Prodej - fitness rukavice - opasky a trhačky - sportovní oblečení Měření tělesného tuku Masáže

Městská sportovní zařízení Benešov, s.r.o. nabízí sportovní vyžití široké veřejnosti. Provozujeme a spravujeme zimní a atletický stadion, plavecký bazén, posilovnu a také hotel s restaurací. Rovněž realizujeme sportovní příměstské tábory. Přijďte k nám strávit příjemnou chvilku pohybem či relaxací. Městská sportovní zařízení, ...

Fitness centrum s osobním přístupem ke každému klientovi. Možnost sestavení tréninkového plánu podle Vašich představ a pomoc s úpravou jídelníčku. K dispozici je také solarium.