FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Mgr. Jan Šubrt provozuje firmu Cyklokoloniál, která se zaměřuje na servis jízdních kol. Prodává kola všeho druhu (horská, treková, silniční, elektro), ale také oblečení, doplňky a cyklo komponenty.

Lovecké potřeby - kamenná prodejna. Internetový prodej loveckých potřeb, zbraní, střeliva, oblečení a obuvi.

Prodej, e-shop, servis: - jízdní kola - náhradní díly - sportovní potřeby. Výroba: - rukojetí pro jízdní kola - blatníků - cykloláhve o objemu 0, 3L a 0, 5L

Prodej, e-shop: - jízdní kola - cyklodoplňky - komponenty a příslušenství pro kola - sportovní oblečení.

Romantika počátků vzduchoplavby ve stylovém balónu Viktoria. Vyhlídkové lety balónem v Brně a okolí, na přání kdekoli v ČR. Též dárkové letenky, soukromé lety, zpestření firemních akcí.

Zakázková výroba. - sportovní oblečení pro cyklistiku, hokej, atletiku, fotbal a jiné kolektivní sporty. Výroba, prodej: -sportovní doplňky: - cyklistické brašny pod sedlo, do rámu, na nosič a řidítka - transportní obaly - obaly na lyže, snowboardy.

Lanové aktivity: - nízké lanové překážky - vysoké lanové překážky - lezení na skalách - slaňování - lezení na umělé stěně - šplhání po laně - kieneova houpačka - lanovka - slackline - velký skok - houpačka (Big swing). Kurzy lezení: - kurz lezení na umělé stěně - kurz lezení na skalách - kurz lezení pro děti - ...

Sportovní klub Olympia Ráječko je moravský fotbalový klub z Ráječka na Blanensku, který byl založen roku 1932. Klubovými barvami jsou žlutá, zelená a černá. Oddíly: - Muži "A" - Muži "B" - Dorost - Starší žáci - Mladší žáci - Starší přípravka - Mladší přípravka

Prodej: - potřeby pro stolní tenis

Činnost: - tenisový klub Adresa kurtů: Rašelinová, Brno - Líšeň (vedle ZŠ Novolíšeňská)

E-shop, internetový obchod - vybavení na tenis, squash, badminton a stolní tenis - rakety, výplety - tašky - míče - sportovní oblečení, obuv.

Městská sportovní hala: - posilovna, - stolní tenis, - aerobic, - tenis, - odbíjená, - malá kopaná, - košíková, - florbal, - házená.

Služby: - osobní trenér - osobní tréninkové plány: - běžecký trénink - kondiční trénink včetně kondiční přípravy - fitness trenér pro začátečníky i pokročilé, pro skupiny a sportovní oddíly, fitness trénink. - osobní masér, masérské služby: - sportovní masáže - relaxační a rekondiční masáže - medová masáž - ...

Rybářské potřeby pro každého. Nabízíme sortiment Mikbaits, Taska, Chytil, Krmiva Hulín, LK Baits, TICA, NGT, Delphin, FIN. Zastupujeme německou značku LUCX na našem trhu.

Činnost: - chov žížal - produkce organického BIO hnojiva - prodej rybářských návnad a nástrah

Služby: - masáže - výživové poradenství - trenér fitness.

Studio funkčního tréninku - cvičení s volnými kladkami, činkami, medicinbaly, velkými míči, gumovými expandery, balančními podložkami - cviky s vahou vlastního těla - fitness instruktor a trenér.

Výroba, e-shop: - rybářské potřeby - PVA punčochy a síťky pro vnadění