FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
Společnost TEZA Hodonín provozuje sportovní a tělovýchovná zařízení ve městě Hodonín. Spravujeme sportovní halu, zimní stadion, venkovní hřiště a sportovní areál. Umožňujeme občanům města Hodonína sportovního vyžití v tělovýchovných zařízeních. Naše sportoviště slouží k regeneraci, rekondici a pro využití volného času.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace - sportovní vyžití
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Již více než 20 let Vám nabízíme špičkové služby v oblasti sportovních potřeb a jejich servisu. Prodáváme jizdní kola značek Kellys, Pells, Cube, GT, 4EVER, Dema, Dahon, Tern, MRX, SCUD, CTM... včetně velkého výběru cyklistických potřeb a sportovních dopňků.

Nerezový bazén o rozměrech 12, 5m x 7m a hloubkou od 0, 8m do 1, 2m je vybaven čtyřmi vodními atrakcemi. Jedná se o protiproud, tři masážní trysky, chrlič a dmychadlo. Bazén je určen pro plavání jednotlivců i skupin, pro plavecký výcvik žáků základních i mateřských škol, relaxační pobyty sportovních klubů a dalších zájmových skupin. Bazén má ...

Stadion, aréna a sportovní areál. Venkovní fit park. Street workoutové hřiště. Skatepark. Hřiště na petangue. Venkovní šachy.

Prodej, e-shop: - rybářské oděvy - potřeby pro rybáře

Bowling - bowlingové centrum s kapacitou 40 osob, bowlingové dráhy. Pořádání turnajů pro děti i dospělé. Zajištění oslav, večírků včetně rautů.

Kompletní zakázková výroba bytového nábytku a venkovních dřevěných staveb.

Paintball Znojmo Jsme organizátory soukromých, firemních nebo školních paitballových akcí ve Znojmě a okolí. Naše služby zahrnují půjčení veškerého vybavení pro hru, včetně zajištění kuliček a herního prostoru. To vše za velmi příznivé ceny Navíc vám zdarma poskytneme kvalitního instuktora (dlouholetý paintballový hráč), který se postará o ...

Společnost Servisprotymy s.r.o. se specializuje na výrobu a potisk dresů a textilu. Textil pro všechny sporty - sublimační tisk, a na výrobu fotbalových branek, stojanů, klecí a ostatního vybavení do tělocvičen, hal a sportovišť.

Palác Daun. Ubytování: - 7 apartmánů příslušenství kuchyně, koupelna, obývací prostor (s koženou sedací soupravou, TV, satelitem a wifi), ložnice. Fitnes centrum. Služby: -posilování -osobní trenér Krabičková dieta. Rozvoz jídla.

Provoz arény Laser Game - hra je vhodná pro všechny věkové kategorie, i rodiny s dětmi. Možnost pořádání teambuildingů, školních akcí a oslav.

Cvičení, fitness pro ženy Moravský Krumlov, Miroslav, Hrušovany nad Jevišovkou VacuShape: kombinace chůze a podtlaku -VacuShape od 135, -/ aplikace Výsledkem je: -odstranění celulitidy -redukce tukových polštářků zejména v dolní části těla -vyhlazení a zpevnění kůže, zlepšení fyzické kondice, aktivace krevního a lymfatického systému. ...

Motorest vzdálený od Znojma 23km Ubytovací kapacita je 24 lůžek Restaurace, studená i teplá kuchyně.

Pořádání sportovních aktivit. Teambuilding-budování pracovního týmu, rozvoj důvěry mezi jednotlivými členy, vytvoření pozitivních vazeb a posílení vzájemné spolupráce. Sportovní aktivity: -lanové aktivity -prožitkové aktivity-nezapomenutelný emoční prožitek z překonání sebe sama -netradiční sportovní disciplíny. Doprovodný kulturní ...

Služby: -osobní trénování -diagnostiku složení těla -výživové poradenství -doplňky výživy.

Prodej, e-shop potřeb pro lov a lesnictví: - dalekohledy, puškohledy, noční vidění, termovize kolimátory, svítilny, fotopasti, brašny, batohy, nábojové pásy, pouzdra na zbraně, sedací trojnožky, řemeny na zbraně, vábničky, laserové dálkoměry, kožené lovecké potřeby či obuv.

Orli Znojmo. Hokejový klub. Stadion: Hostan aréna Znojmo, Dvořákova 21, Znojmo, tel.: 515 222 770

Komplexní cvičení využívající 6-ti rekondičně-rehabilitačních stolů Slender Life poháněných elektromotorem, které nahrazuje původní cvičení na podlaze (tzv. motorizovaná gymnastika). Při tomto cvičení dochází ke zlepšení hybnosti a zpevňování svalů, ale i k proštíhlení a tvarování celé postavy. Při cvičení na stolech SLENDER LIFE dochází k ...

Mimo sezónu (1.listopadu-1.dubna): -tel., fax: 515291291, tel.: 724101725. Camp, kemp, ubytování. Penzion Na Stráni: -440, -Kč/lůžko -6x dvoulůžkový pokoj + přistýlka -6x čtyřlůžkový pokoj + přistýlka -sociální zařízení (WC, sprchový kout) na pokoji -kuchyňský kout. -TV, SAT Ubytovna U Převozu: -240, -Kč/lůžko -25x třílůžkový ...

Prodej rybářských potřeb. Dodáváme živé nástrahy a nástražané rybičky.

Hotel. V jižní části města -12 dvoulůžkových pokojů -2 apartmány -ubytovací kapacita 34 -cyklostezky -vranovská a novomlýnská přehrada -výběr adrenalinových sportů -ubytování obchodní cesty pro firemní klientelu, zasedací místnost. Ubytování v Motorestu Markéta v Miroslavi - Kašenci. nachází se přímo na hlavním tahu Znojmo - ...

Ubytování, penzion, pension: -celoroční ubytování -rekreace, dovolená, služební cesta, nocleh -2x-3x lůžkové pokoje -pokoje v 1. patře: WC, sprcha, TV, balkon -pokoje v 2. patře: WC, sprcha, TV. Parkování v areálu penzionu. Penzion je velmi vhodný pro ubytování cykloturistů, leží na trase kolem Vranovské přehrady! ...

Půjčovna elektrokol a nosiče elektrokol. Koloběžky. Elektrokola vám v závislosti na dostupnosti dovezeme i odvezeme na potřebné místo.