FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Zámečnictví, nástrojářství. Výroba historických replik zbraní a zbroje.

Mountfield Hradec Králové, Mountfield HK. Hokejový klub Mountfield HK. Mountfield Hradec Králové. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. ČPP Aréna hokejový stadion Hradec Králové. Mountfield HK

Prodej - golfové příslušenství a zařízení pro hráče.

Fitstudio BK - kondiční a rekreační cvičení - aerobic - pilates - kondiční kulturistika žen - zumba.

Prodej, e-shop - sportovní vybavení na fotbal - kopačky - míče - sportovní oblečení na trénink.

Svět lovu a střelby. Prodej, e-shop - zbraně, střelivo - lovecké doplňky - nože - lovecké oblečení, obuv - optika.

Dětský klub Helík: - plavání kojenců, batolat, dětí.

Internetový obchod, e-shop: - dámské, pánské, dětské plavky - plavecké brýle - koupací čepice - ploutve.

HRADECKÝ SPINNING® KLUB - instruktor spinningu.

Služby - instruktor fitness forem - cvičební a tréninkové plány, cvičební lekce - workshopy - diagnostika a péče o pleť, celostní vizážistika.

Maloobchod, prodej: - sportovní oděvy - outdoorové vybavení - batohy, boty - elektrokola. Půjčovna, pronájem: - horská kola - elektrokola - vozíky za kolo - hole pro Nordic Walking.

Prodej: - notebooky - sportovní potřeby

Hokejový klub Mountfield Hradec Králové HC Mountfield Hradec Králové Zimní stadion, veřejné bruslení: Telefon: 495 513 440 Web: www.zimni-stadion.cz Telefon vrátnice: 495 512 873

Eshop Koloběžky pro děti, koloběžky pro dospělé a houpací sítě a houpací sedačky, ale také další vybavení pro volný čas a rekreaci. Jedná se např. o dnes velmi populární odrážedla pro děti, dětská kola, vybavení na petanque, kroket, baseball, skateboard a také samonafukovací matrace.

Restaurace - kapacita 130 míst - salonek s kapacitou 25 míst - školící místrnost s kapacitou 60 míst - letní terasa s kapacitou 80 míst Tenisové kurty Tenisový klub

Prodej, oprava, servis, bazar: - jízdní kola

Služby - pořadatel golfových turnajů - zástupce českých a slovenských golfistů.

Velkoobchod, prodej - pracovní oděvy - sportovní oděvy - obuv. Šicí dílna - potisk a výšivky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - vybavení, obuv a oblečení pro pobyt v přírodě, lezení, práci ve výskách a skialpinismus. Značky - Devold, Chillaz, Warmpeace, Tilak, Bergans, Meindl, Direct Alpine, Singing Rock či Petzl.