FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Výroba, prodej: - oblečení pro volný čas, domácí oblečení - trička, polokošile, halenky, tepláky, pyžama, noční košile, trenkoslipy - oblečení v nadměrných velikostech - sportovní oblečení.

Prodej: - lovecké potřeby - potřeby pro lovectví a myslivost - nože - puškohledy - dalekohledy - myslivecké oblečení

V areálu Park Golf a Konference Park v Hradci Králové jsou k dispozici konferenční a seminární prostory až pro 100 osob, panoramatická restaurace, hotel a sportovní zařízení včetně golfového hřiště a veškerých . Celý areál se nachází přímo v Hradci Králové a přesto zde najdete naprosté soukromí pro Vaši akci, a příjemné přírodní prostředí.

Výroba, prodej a montáž - dětská hřiště - vybavení hřišť - pískoviště, lavičky a stoly z recyklovaného plastu ale i jiných materiálů - herní prvky houpadla a houpačky, skluzavky a herní věže, prolézačky, stěny a mosty, tabule a herní stolky, modely a domečky, trampolíny - městský mobiliář - zahradní ...

NABÍZENÉ SLUŽBY: - vyhlídkové lety - upoutaný balón - výsadky parašutistů - reklamní lety - pronájem balónu

Křejčovství, šití, výroba: - sportovní oblečení - dresy na fotbal, hokej, aerobic, závodní tancování, krasobruslení.

Výroba potřeb pro orientační běh - razicí kleště, lampiony a stojany - distribuce tunelových stanů.

Poskytování služeb lyžařské veřejnosti: - prodej sjezdového a skialpového vybavení - servis lyží, snowboardů a běžek na strojích Montana - půjčovna lyží, snowboardů, běžek a skialpů

Výroba a e-shop rybářských nástrah a návnad - boilies vyrábíme v pěti odlišných liniích. Výrobna: Červeněves 70, Smidary 503 53.

Služby - judo klub DDM JK Chlumec nad Cidlinou - tréninky juda probíhají na adrese Dům dětí a mládeže, 9.května 198, Chlumec nad Cidlinou.

Výroba hokejových čepelí a shaftů. E-shop - hokejové čepele - hokejové shafty - kompozitové hokejky - rukavice - reklamní oblečení značky INHO.

Fitness Violeta Hradec Králové se zaměřuje na cvičební programy speciálně pro ženy a dbá na individuální přístup. Kruhový trénink střídá posilovací a aerobní cvičení. Sami si volíte frekvenci lekcí S námi uvolníte a procvičíte partie celého těla. Cvičí u nás „hruštičky“ i „jablíčka“ bez omezení věku. Pod odborným dozorem našich trenérek vám ...

E-shop, internetový obchod - vybavení na slackline - popruhy - slackline sety - kladky, kotvící smyce, kotvítka, karabiny, šekly - čepice, kulichy.

Výroba a montáž horolezeckých stěn. Projekty horolezeckých stěn upravíme podle vašich přání, aby odpovídaly požadavkům zákazníka i současnému trendu na trhu.

FAJNPARK je novým prvkem zábavního parku, který Vám přináší mnoho originálních atrakcí a zajímavých akcí. Poznání, zábava, relaxace, radost a zážitek… t

Vytvarujte si postavu ve Fitness studiu v Hradci Králové V kruhovém tréningu si zacvičíte pod vedením profesionálních instruktorek: jumping, flowin, bosu, piloxing, drumFit, pilates, power jóga Ve FitStyle naleznete i posilovnu v podobě kruhového tréninku, která je sestavena na základě potřeb každé ženy. Kruhový trénink je vhodný pro ...

Dovoz, prodej, e-shop: - plastové boxy - kufry na nářadí - plastové, hliníkové - vodotěsné boxy - organizéry, krabičky - rybářské kufry a batohy.

Služby: - výživové poradenství - meření InBody - pilates - bosu - aqua aerobik.

Maloobchod, e-shop: - outodoorové vybavení - sportovní oblečení - obuv - batohy - lyžařské vybavení.

Výroba, e-shop: - pletené zboží - ponožky - štulpny - dresy - reklamní předměty

Služby: - výživové poradenství - zumba - fitness

Činnost: - reklamní agentura - tisk - vizitky, létaky - webové stránky - tiskoviny - reklamní předměty

Výroba, velkoobchod, e-shop: - plavecké, lyžařské, záchranné pomůcky a potřeby Kurzy, školení: - plavčík - cvičitel nebo instruktor dětského plavání

E-shop, internetový obchod - dámské oblečení - šaty, sukně, topy, trička, halenky. Doručovací adresa: Maloskalická 290 552 03 Česká Skalice