FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Příjemné posezení s přáteli či rodinou v restauraci nebo cukrárně Vám umožní společnost MAGNOLIE PLUS CZ s.r.o. Ochutnat u nás můžete poctivé a lahodné zákusky, kvalitní kávu, dobrá vína nebo pizzu z naší široké nabídky. Pro milovníky bowlingu máme připraveny dvě bowlingové dráhy. Najdete nás na adrese Masarykova třída 1301, Orlová - Lutyně.

Společnost MALÍK - zbraně s.r.o. na eshopu prodává zbraně jakou jsou pušky a pistole a jejich příslušenství.

Prodej, e-shop: - sportovní potřeby - stroje pro fittnes - sportovní obuv - doplňky výživy - potřeby pro cyklistiku. Provozovna: - Ostrava, Žákovská 14.

Bc. Eva Berkana se zaměřuje na provoz školy starověkých jógických technik tantry a kryjí.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, ...

SOCCER, s.r.o. se zaměřuje na hostinskou činnost a provozování solárií

Ubytování: - autocamp, autokemp (camp, kemp) - dvoulůžkové, čtyřlůžkové chatky. Ubytování i mimo chatovou část. Koupaliště. Stravování: - stylová restaurace Podhorská chalupa - kapacita 70 míst - společenská místnost (kapacita 50 míst). Možnosti využití: - pořádání soukromých akcí, narozeninových oslav, svateb, promocí, maturitních ...

Firma Golferia s.r.o. provozuje v Moravskoslezském kraji hotel TEE HOUSE Čeladná, který je součástí resortu Golf Čeladná. Nabízíme možnost ubytování ve 34 dvoulůžkových moderně zařízených pokojích včetně balkonu a 3 apartmánech. Součástí nabízených služeb hotelu je kvalitní wellness zóna pro relaxaci ubytovaných hostů. K dispozici je vyhřívaný ...

PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 30 letou tradicí, dnes nově v moderních klimatizovaných prostorech obchodního střediska Breda & Weinstein.

Prodej, nákup, oprava, znehodnocování, úpravy, obchodní činnost, komisní prodej, bazar: - zbraně kategorie A, B, C, D, prodej zbraní - kulovnice - malorážky - vzduchovky - pistole - školení k získání zbrojního průkazu - nože VICTORINOX - prodej loveckých nožů - dalekohledy, optika - potřeby pro myslivce (obuv, boty) - zábavná ...

Výroba, prodej: -přenosné lyžařské vleky s nízkým vedením lana -vleky přibližovací, spojovací, provazové, s pevnými unašeči. vleky s vysokým vedením lana s jednomístnými unášeči

Cykloservis. Prodej, opravy, servis: - jízdní kola, závodní kola - příslušenství, kompletní vybavení pro cyklisty, cyklistické potřeby - cyklistický klub Cyklokramo Suchdol n.Odrou

Vladimír Korbel provádí servis tenisových, squashových a badmintonových raket. Prodej potřeb na tenis, squash, badminton

Prodej: - sortiment SHIMANO - cyklistické potřeby - kola, doplňky, náhradní díly, cyklodíly. Internetový obchod, e-shop.

E - shop - potřeby pro myslivost dalekohledy, dálkoměry, lapáky, puškohledy, oblečení, obuv - lovecké potřeby Prodej - potřeby pro myslivost dalekohledy, dálkoměry, lapáky, puškohledy, oblečení, obuv, vábničky - lovecké potřeby

Společnost E-MOTION PARK s.r.o. provozuje největší halu s e-motokárami v ČR, pro amatéry i profíky.

Prodej, E-shop, servis, opravy: - Jízdní kola, cyklistické doplňky a příslušenství - Stavba horských i silničních kol na zakázku.

Vyhledávač sportovního zboží sdružující nabídku 100+ eshopů a prodejců Poskytujeme rady, tipy a inspirace. Můžete si na naších webových stránkách přečíst o nových trendech, značkách a sportovním vybavení.

Sportovní klub - bruslení - organizování sportovních akcí v oblasti krasobruslení Výuka - bruslení

Ubytovací služby: - penzion s celoročním ubytováním - kapacita 25 lůžek: - 8 pokojů s vlastním WC, sprchou, umyvadlem (dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové. U pensionu je dětské hřiště s prolézačkami, houpačkou a kolotočem, vlek u pensionu je vhodný i pro děti.

Penzion: - ubytování - 13 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky - 1 pokoj pro imobilní osoby. Restaurace Privátní wellness. Součástí areálu penzionu je koupaliště Sluníčko s tobogány, hřiště na míčové hry, horolezecká stěna, trampolína, pískoviště i kolotoč. Sídlo společnosti: - Příborská 333, Frýdek-Místek - Místek.

Golfové hřiště. Ubytování: - hotel.

Hotel Buly Aréna: - ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV, satelitem a bezplatným přístupem na Internet. Zimní stadion. Aquapark, bazén. Tenisová škola: - výuka tenisu dětí i dospělých.

Nabízí - pojišťovací služby - cykloservis