FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Internetový prodej zbraní, střeliva a rybářských potřeb.

Servis, prodej: - jízdní kola - cyklo příslušenství.

Fitcentrum Proměny má širokou nabídku služeb fitness centra - osobní i skupinové cvičení.

Specializovaná sportovní prodejna, skiservis a půjčovna a opavský bazar: - carvingových lyží, snowboardů, běžek, ledních bruslí - broušení ledních bruslí expres na stroji PROSHARP - sportovní potřeby a obuv (Merrel, Asics, Dolomite) - kolečkové brusle K2, náhradní díly a kolečka - lyže a snowboardy (využijte také rostoucí systém pro děti ...

Je kancelář váš druhý domov? Potřebujete efektivně zmírnit příznaky stresu a připravit svoji mysl i tělo na vypjaté situace? Udělejte první krůček pro velkou změnu. Zvedněte se ze židle, protáhněte a uvolněte si tělo s lehkostí v Tchaj-ťi centru Ostrava s trenérem Marcelem. Dejte valem bolesti zad. Máte pocit, že je toho na vás moc? Naučte se na ...

AnyMi Store s.r.o. je společnost zabývající se prodejem fashion, sportovních potřeb, potřeb do domácností, obuv a doplňky, pro děti apod.

Společnost Rafra zajišťuje prodej, nájem a revize bezpečnostních záchytných sítí, prodej sportovních, průmyslových a stínících sítí. Dále taky služby v oblast bezpečnosti práce ve výškách, praktická i teoretická školení, technologické postupy a komplexní technickou podporu.

Prodej, e-shop: - běžecké boty, běžecké a sportovní oblečení, sportovní doplňky a sportovní výživu

Společnost Top On Trail s.r.o. se specializuje na prodej legendární sportovní obuvi nejlepší kvality - Five Ten. V nabídce na eshopu má cyklistická kola, vybavení na kolo, fitness trénink a další. Zaměřujeme se na nejvyšší kvalitu a tedy spokojenost každého zákazníka.

Hotel s celoročním ubytováním a restaurací Relaxační centrum Koliba: - finská sauna pro 4 osoby - hydromasážní vířivá vana.

Emilie Králová se zaměřuje na prodej povolenek k rybaření v rybníku pro různé způsoby lovu.

Ubytování Jana Carbola v Beskydech na Morávce Vám poskytne nerušený klid v přírodě, kde můžete znovu načerpat síly. Pronajmout si můžete apartmány v našem penzionu, který se nachází přímo u sjezdovky. Při pobytu můžete využít možnosti rybaření, koupání či turistických procházek, navíc si můžete pronajmout i kola a udělat si malý cyklistický ...

Půjčovna: - plachetnice na Slezské Hartě. Jachtařská škola.

Autorizovaná půjčovna: - originální dvoukolky Segway.

Tenisová hala: - 3 kryté kurty. Venkovní kurty: - 7 venkovních kurtů. Badminton: - 4 kryté badmintonové kurty. Golf simulátor. Restaurace. Penzion na kurtech - 12 lůžek.

Sportovně-relaxační centrum. Rehabilitační programy. Relaxační služby - solárium. Fitness - hubnutí. Wellness. Solná jeskyně. Solární studio. Masáže. Funkční sál - cvičení pod dozorem trenéra Funkční trénink.

Fitness centrum Solárium. Prodej: - sportovní výživa - solární kosmetika.

Pozemní a inženýrské stavitelství, stavby. Stavební projekce, projektování staveb. Projekční služby: - vypracování návrhu - studie, prováděcí projekt. Projektová dokumentace: - územní, stavební řízení - skutečné provedení stavby - provedení stavby. Pasportizace, zaměření stávajících objektů. Hrubé propočty stavby, položkové a slepé ...

Lyžařský a turistický areál Ski Malenovice je vybaven umělým zasněžováním, bezkontaktními kartami, úpravou svahů rolbou a večerním osvětlením. K dispozici je velký kombinovaný vlek (kotva/poma), 2 x poma a také dětský park, ideální k výuce dětí a začátečníků na lyžích a snowboardu. Výuku denně zajišťuje Lyžařská škola Japa Sport.

Stáj: - výuka jízdy na koni - chov, výcvik, prodej sportovních koní - jezdecký klub - ubytování, penzion - tábory s koňmi - pořádání akcí.