FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Specializovaný minigolf e-shop nabízí potřeby pro zahradní minigolf, minigolfové sady, minigolfové dráhy, minigolfové hole, minigolfové překážky, minigolfové míčky díky nimž si můžete vytvořit vlastní minigolfové hřiště kdekoli chcete.

Resort Green Valley. Rekreační areál. Služby: - ubytování - restaurace Možnost pořádání: - teambuilding - firemní akce - svatby.

Prodej, půjčovna a servis lyží, snowboardů dalšího příslušenství.

Provoz sportovního zařízení.

Výzkum, vývoj a prodej střeliva a loveckých potřeb.

Prodej sportovních potřeb na hokej, fotbal a florbal. Výroba dresů a tašek.

Prodej zboří pro snowboarding a skateboarding.

E - shop - jízdní kola - sportovní potřeby.

Prodej vybavení na zimní a letní sporty.

Jógacentrum ve mlýně. Kurzy: -hathajógy. -powerjógy.

Výroba, prodej: -nábytek pro školy, mateřské školy -kancelářský nábytek -sedací nábytek -vybavení šaten, jídelen -vybavení dětských hřišť -bezpečnostní branky -stavebnice -sportovní pomůcky -výtvarný materiál -postele.

Služby: - ubytování sruby - pořádání dětských táborů - ustájení koní

Koupaliště. -venkovní plavecký bazén. -brouzdaliště. -tobogán. Zimní stadion.

Půjčovna lodí a kol. Lanový park, ubytování.

Hotel Měřín leží na pravém břehu Slapské přehrady cca 60 km jižně od Prahy. Díky svému bohatému relaxačnímu a sportovnímu zázemí je ideální pro kongresovou turistiku, společenské akce, rodinnou dovolenou, sportovní i wellness pobyty.Ideální podmínky pro koupání, vodní sporty i turistiku z hotelu činí oblíbený cíl pro návštěvníky Slap. K hotelu ...