FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Posilovna, fitness. Osobní a skupinový trénink, výživové poradenství

Prodej - jízdní kola - cyklistické doplňky a oblečení

Rekreační areál Monínec. Celý areál slouží v celoročním provozu pro individuální a rodinnou rekreaci, jazykové kursy, školení, kongresovou turistiku, školy v přírodě, sportovní soustředění, lyžařské kursy, večírky, slavnostní hostiny, vepřové, uzené, rybí, drůbeží a zvěřinové hody, opékání selete na rožni ap.

Rekreační areál Lávka Chocerady se nachází přímo u řeky Sázavy cca 35 km jihovýchodně od Prahy. Rozloha areálu činí 25 000 m2 z toho oplocená plocha je 10 000 m2, má vlastní vstup do řeky s možností kotvení lodí. Situování a rozloha nabízí různorodé využití (letní tábory, školy a školky v přírodě, školení, teambuildingy, ...

Nabízíme značkové nové lyže, bazarové lyže a výprodej lyží včetně servisu za skvělé ceny. Přímý dovoz lyží ze zahraničí již od roku 1991. Možnost montáže a seřízení zdarma.

E-shop Sport Šefčík nabízí nové lyže, výprodej a bazar lyží, prodej kol a jízdní kola. Půjčovna, servis, bazar lyží a kol. Lyže Atomic, Elan, Fischer, jízdní kola KTM, snowboardy a další. Jsme přímí dovozci lyží od roku 1992.

Pořádání turnajů a akcí okolo gofového sportu.

Služby: -ubytování v soukromí ve Voticích -k ubytování nabízíme 8 pokojů -dvoulůžkové a třílůžkové s možností přistýlky, s televizí a samostatným sociálním zařízením, přopojení na internet -v případě potřeby je k dispozici společná kuchyňka -snídaně -parkování v uzavřeném prostoru -připojení na internet-wifi, satelit.

Tenisové kurty s umělou trávou - tenisová hala

Nabízí - kondiční cvičení - osobní trenérství

Kurzy - zumba - pilates Sportovní kurzy - karate děti, dospělí - sebeobrana - Shinzato Dojo Masáže

Občerstvení Penzion - kapacita 14 míst Jezdecký klubustájení koní Lanové centrum Bojová hra BATTLEFIELD LIVE a KROKET

Diskotéka Bowling

Prodej - rybářské potřeby

Jezdecké výcviky - vyjížďky Koňský rančchov koní

Prodej - domácí vejce - kozí mléko Ubytování na statku - kapacita 20 osob - kuchyň - sociální zařízení - klubovna - WIFI připojení Projížďky na koních Chov - hospodářská zvířata Poradenství - výchova a výcvik psů

Kácení stromů Eshop - rybářské potřeby Prodej - rybářské potřeby Kompletní realizace zahradvýstavba, servis - zahradní jezírka