Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Kurzy - bojové umění kickbox, box.

Výroba, opravy: - zbraně - pistole kalibru 6.35 mm browning - střelivo. Služby: - šermování - střelba.

Tenisový areál Tenis Paradise: - 3 tenisové kurty s novým umělým travnatým dvoubarevným povrchem - umělé osvětlení tenisových kurtů - zajištění osobních trenérů Služby: - bazén s mořskou vodou, dětský koutek - kompletní gastronomické služby - grilované speciality - vnitřní i venkovní sezení, terasa s lehátky a slunečníky - ...

Masérské služby: - sportovní a rekondiční masáže - anticelulitidní masáže - relaxační masáže - masáže baňkami. Další služby: - lektorka cvičení na Power Plate - vystudovaná dietní sestra.

Cvičení pro rodiče s dětmi od 1, 5 roku a pro děti do 9 let Pořádání - letní tábory pro rodiče a prarodiče s dětmi.

Služby: - specialista na zprostředkování zahraničních fotbalových turnajů pro mládež a fotbalových soustředění. Prodej: - vstupenky na fotbalové zápasy.

Sportuji se Sportíkem - 20 lekcí cvičení zaměřeného na získání všestranného pohybového základu a zájmu o sport, plavání, tenis, lyžování, pobyty u moře, prázdninové akce - příměstské tábory. Cestovní kancelář Sportík.

Půjčovna - sportovní potřeby rafty, pádla, vesty Sdružení - umožňuje sportovní aktivity zrakově postiženým lidem.

Provoz minigolfu. Minigolfové hřiště. Hřiště na minigolf.

Provádí kurzy - integrální joga od osmi let po dospělé - tantra - Ajurvéda - cvičení a meditace Mezinárodní jogové tábory - víkendové akce s duchovní tematikou - tantrické víkendy.

Aerobik Posilovna - fitness - osobní trenér Poskytují - výživové poradenství.

Škola badmintonu. Sportovní, trenérské služby.

Služby: -6 kurtů na squash -2 kurty na badminton -3 stoly značky Butterfly na stolní tenis -dětský koutek a služby pečovatelek -škola squashe pro děti -osobní trenéři -cvičeníčko pro děti -court Shop -court Caffé s Wi-Fi.

Snowboardová a lyžařská škola.

Lekce - jóga - kompenzační cvičení Vypracování - pohybové a výživové plány Fyzioterapie.

Cvičení: - pilates matwork, reformer, cadilac - cvičení pro těhotné a po porodu - power jóga a joga therapy. Kompenzační a kondiční cvičení. Pořádání: - sportovní pobyty, víkendové pohybové akce. Prodej: - over bally - bagy - joga maty - DVD Pilates pro těhotné.

Střelnice - služby: -rekreační a sportovní střelba i bez zbrojního průkazu -kurzy obranné střelby (i pro zahraničí) -příprava na zbrojní průkaz -střelnice A, B a střelecký trenažér. Vypracování znaleckého posudku na: -sport-provozování, specializace sebeobrana, použití zbraně, odhady zbraní -kriminalistika, specializace použití ...

Pilates i PRO začátečníky - power joga - zumba - aqua aerobic - nordic walking - taping a KINEZIOTAPING - aerobic. Rehabilitační cvičení.

Služby: - pořádání mezinárodních sportovních závodů - provoz tréninkového centra - provozování rozšířené sportovní výuky na základních školách v Brně - návrh a organizace firemních sportovních mítinků - pořádání prázdninových sportovních kempů pro děti - zabezpečení zahraničních sportovních pobytů v atraktivních lokalitách.