Spojte sportovní aktivitu s relaxací a navštivte welness centra, která poskytují sportovní haly, tělocvičny a posilovny, ale zároveň i wellness procedury, masáže, bowling, kulečník a další aktivity, které vám pomohou si odpočinout a dobře se pobavit.

SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Bylo a je vašim snem stát se pilotem? Potom se neváhejte zapsat do naší letecké školy. Na leteckém nebi působíme již od roku 2005. Naší velkou výhodou je výborná dostupnost díky poloze uprostřed Čech, na letišti Příbram. Provádíme výcvik soukromého pilota tzv. Private Pilot Licence neboli PPL a také výcvik létání v noci VFR night.
SKY Academy, s.r.o. - pilotní a letecká škola
Cvičení pro rodiče s dětmi od 1, 5 roku a pro děti od 3 do 10 let v Brně. Pořádání: - sportovní, letní tábory pro rodiče (prarodiče) s dětmi - příměstské i pobytové dětské tábory se sportem pro malé i předškolní děti od 4 do 10 let bez rodičů.

LASER GAME STYLOVÁ ZÁBAVA Týmová hra pro 6 – 12 hráčů nabízí čtyři možné typy soubojů. Interaktivní a reálná simulace boje je podobná paintballu nebo airsoftu ovšem bez bolesti.

Cestovní agentura: -dětské tábory (sportovní zaměření) -praktikantské a sportovní kurzy pro mládež -minitábory pro rodiče s dětmi 1-9 let -sportovní kempy pro vysokoškoláky -pobyty pro kolektivy (dětské, sportovní, hudební).

Sportovní centrum Moravská Slavia - 4 x squash klimatizované kurty - relaxační bazén s perličkovou, hydromasáží, protiproudem - fitbox - aqua aerobic - masáže - spinning - půjčovna squashových potřeb - vyplétání, oprava raket - sportovní bar - prodej sportovních potřeb.

Služby, pronájem, půjčovna, reklama: -motokáry -motokárová dráha. Klimatizovaný klub: -restaurace kapacita 150 osob -firemní akce -prezentace firem -hodinové pronájmy, závody -speciální služby dle dohody -pořádání rautů k pořádaným akcím.

Fitness. Služby: -posilovna -kardiozóna -aerobik, body and mind -schwinn cycling, rowing (veslování) -bojové sporty -zdravotní cvičení -tanec, sportovní diagnostika (Bodystat) -zpracování tréninkového plánu -tvorba jídelníčku -služby osobní trenér -sport bar a kavárna -solárium -kryosauna -masáže -pro klienty zdarma hlídané ...

Škola potápění: -potápění v Chorvatsku, Egyptě, safari v Rudém moři, Maledivy, Galapágy, Jižní Afrika, Borneo a další exotické zájezdy.... -potápěčské kurzy Chorvatsko, Egypt s českými instruktory -cestovní a potápěčská kancelář - kurzy potápění a pobyty s potápěním PADI kurzy a ponory na zkoušku v Praze a v Brně -letenky a potápěčské ...

Služby: -finanční -obchodní -barterové obchody -provoz rekreačního střediska.

Studio. -zaměření na cvičení pomocí podtlakových stojů Body-Space.

Provoz a výroba: -letecké simulátory pro širokou veřejnost, na zábavné a vzdělávací účely.

Jezdecké stáje, jezdecký spolek: -občanské sdružení -otevřeno denně -možnost jízdy na koních.

Pro všechny aktivní rodiče a děti celoroční sportovní vyžití: -plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku v Brně -cvičení dětí od 3 měsíců do šesti let -cvičení pro maminky -letní intenzivní kurzy plavání -instruktáž pro plavání doma ve vaně -pobyty pro rodiny s dětmi po celý rok s výukou plavání a celodenním programem, v zimě s ...

eXplore eXtreme Organizace: -sportovní pobyty převážně v České republice. -vodní turistika, turistika -sportovní aktivity -cykloturistika.

Fitness. Služby: -cvičení, posilování -aqua aerobik -pilates -zumba -bosu energy -chi - toning -power joga.

Fitness. Služby: -posilování -cvičení -squash -posilovna -box -pilates -BOSU -trenérka v angličtině -soukromé lekce -střelnice 10m, 15m, 20m a 25m; 3 stavy -výuka angličtiny, anglický jazyk od začátečníků po pokročilé.

Minigolf Brněnská přehrada. Sezóna březen - listopad: -po-pá 15-21 -so-ne 10-21.

Tělovýchovná jednota. Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií.

Provoz, pronájem: -sauna -restaurace -tenisové kurty -kluziště.

Miniaturgolf, mini golf i pro veřejnost.

Lezecká stěna, hala Sokol Brno 1.

Střelnice: -možnost střelby -škola -provádění zkoušek adeptů na zbrojní průkaz všech skupin -kompletní příprava. Nákup, prodej: -zbraně -střelivo -střeleké potřeby. Půjčovna, pronájem, sevis, oprava: -zbraně.

Služby: -tandemový seskok -samostatné seskoky -kurzy.

Masérské, rekondiční a regenerační služby -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...