Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Jsme nezisková organizace, která přispívá k fyzickému, duševnímu i duchovnímu rozvoji dětí a mládeže, stavíme na pedagogickém systému Dona Boska a chceme být dětem průvodci na cestě k dospělosti. V našem středisku nabízíme řadu zájmových kroužků a sportovních aktivit. Pořádáme také letní tábory. Možnost pronájmu volejbalového, nohejbalového, ...

TTC Moravská Slavia Brno, z.s. - MORENDA - sportovní klub stolního tenisu. Účelem spolku je zejména příprava mládeže a dospělých všech věkových i výkonnostních kategorií, účast v organizovaných soutěžích, organizace a propagace stolního tenisu. Máme vlastní halu stolního tenisu, která se nalézá v Brně na Vojtově ulici č. 12. Herna stolního ...

Škola DRAGON SPIRIT se zabývá cvičením stylu bojového umění "Chan Shaolin Si & Dju Su Kung Fu". Oddíl DRAGON SPIRIT v Brně vznikl v srpnu 2015. Název oddílu DRAGON SPIRIT (v překladu "Duch Draka") byl zvolen díky přesné výstižnosti ve vztahu ke stylu bojového umění, které se zde cvičí. Cílem není pouze boj samotný, ale poznání sama sebe, ...

Sportovně střelecký klub. Sportovní střelba pro dospělé a děti od 10 let.

Tělovýchovná jednota Sokol Velké Němčice z.s. byla založena v roce 1920. Mezi sporty, které naše tělovýchovná jednota sdružuje patří fotbal a stolní tenis. TJ Sokol Velké Němčice: - fotbalový oddíl, fotbal, kopaná - stolní tenis. Sportovní areál: - fotbalové hřiště - běžecká dráha.

Přírodní golfové hřiště, sportovní areál: -DRIVING RANGE (délka 280m, šířka 100m), 14 odpališť, vydávání míčků na žetony -PUTTING GREEN -AKADEMIE, 6 odpališť se zimními greeny, cvičná loučka (určeno pro začátečníky nebo pro nácvik krátkých ran) -výuka golfu-začínajícím golfistům je k dispozici cvičitel golfu -2x tenisový antukový ...

Sportovní klub kulturistiky a fitness ve Znojmě

Brněnský lužánecký tenisový klub - zapsaný spolek provozuje tenisové kurty pro děti a dospělé. Kurty naleznete na adrese Lužánecká 7, Brno - Lužánky, nebo také Drobného 47.

DiscGolf Zamilec z. s. provozuje zábavné hřiště, které se bude brzy otevírat. Jednotlivá stanoviště se nachází v krásné přírodě, kde si na své přijdou dospělí i ti nejmenší.

VIKING TEAM BRNO, z. s. sdružuje amatérský sport tým z Brna, který je zaměřen na cyklistický tým tlouštíků. Pro více informací navštivte webové stránky.

Akademie dráhové cyklistiky z.s. provozuje v Brně dráhovou cyklistku pro širokou veřejnost. Využijte možnost cyklistiky v bezpečném prostředí. V e-shopu můžete zakoupit teamové produkty (oblečení, stavby kol atd.). Pořádány jsou individuální tréninku, ale i firemní teambuildingy a jiné akce.

Provoz, pronájem: -9 antukových kurtů -pevná a nafukovací hala s umělým povrchem -bar -tenisová škola pro děti.

Tělovýchovná jednota: - fotbalový oddíl

Snowboardová škola Prodej - snowboardy a doplňky boty, helmy, vázání

Střelnice Pořádání - střelecké turnaje Střelecký klub