Staňte se členem sportovního klubu a získejte možnost sportovat za zvýhodněné ceny a účastnit se zápasů a dalších akcí. Sportovní kluby fotbalové, florbalové, tenisové, badmintonové nebo třeba volejbalové mají k dispozici svá hřiště a další sportoviště.

Sportovní florbalový klub, kompletní věková struktura, 19 družstev hrajích soutěže.

Relaxační centrum u zimního stadionu. Sportovní areál: - krytý plavecký bazén - sauna, masáže - venkovní vyhřívaný bazén, koupaliště - brouzdaliště, dětský koutek, prolézačky, skluzavky - hřiště na plážový volejbal, nohejbal, stolní tenis, malou košíkovou. Restaurace.

Taneční škola Eva a Libor Šrámkovi: - dětský klub sportovního tance - senior hobby klub - individuální lekce - předsvatební lekce - taneční lekce u Vás doma - taneční vystoupení a výuka na míru - choreografie - intenzivní opakovací kurzy - středně dobé kurzy zaměřené na konkrétní atraktivní tance - dlouhodobé kurzy pro ...

Klub japonského šermu Iaido & Kenjutsu v Olomouci: - tradiční japonské bojové umění - známé jako umění rychlého tasení meče a dosažení rychlého vítězství nad protivníkem - umění Takeda Ryu v sobě zahrnuje i výuku japonského šermu Ken jutsu.

Oddíly: fotbal, lyžování, šachy, volejbal, cvičení žen, nohejbal Základním posláním SK je: a) organizovat sportovní činnost v rámci zapojení do sportovních, tělovýchovných a turistických aktivit, vytvářet pro ni materiální a tréninkové podmínky, b) vytvářet široké možnosti užívání sportovišť pro zájemce z řad veřejnosti, zejména pak mládeže, ...

Výcvik - koněvýuka - jízda na koních Chov a ustájení - koně

Lyžařský klub: -provozovatel lyžařského areálu na Červenohorském sedle. Infocentrum (zimní sezóna), tel.: 603228597

Tělovýchovná jednota. Provoz oddílu stolního tenisu a šachu.

Zajištění sportovních činností pro cvičence všech věkových kategorií.